Kendi yaptıgım bakmadan ilk skriptim join v1

katil1256723

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kendim bir skript yaptım yeniyim doğru olmuşsa yorumlara yazarsanız sevinirim

on join:
send: "%player% Oyuna Katıldı. "
loop: 200 times wait
send "%player% /adakit Yazmayı unutma."

on join first: "%player% Oyuna İlk defa Katıldı. " to players

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
kanka skript veya bir yazılım dili ögrenmek istiyosan bitane temiz bi ajanda al bildigin herşeyi yaz ögrendigin şeyleride defter dolana kadar ögrenene kadar yaz sonra hergün kalkınca 1 kez oku tamamen ögrenirsin

iBayImkansizYT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

on join:

sa konuyu açarken üç nokta (...) bölümüne tıklayıp ekle diyerek kod bölümünü seçip yazabilirsin bu sayede boşluklar kesintisiz gerçekleştirilir skript te yenisin sanırım ilk başlara göre güzel ama kendini geliştirmelisin. skript'i iyi biri yapmış olsaydı yorumum şu şekilde olurdu : " bunu gerçekleştiren pluginler var bunlardan biride 'essentials' adlı herkezin bildigi plugin. " ama bu senin için geçerli degil başarılı kendini geliştirmen dileğiyle,

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Kod:
on join:
    broadcast "&a%player% &baramıza katıldı."
    wait 20 second
    send "&bHey ! &a/adakit &byazarak kitini almayı unutma."
on first join:
    broadcast "&a%player% &bsunucumuza &cilk defa &bkatıldı"
Bu kadar basit bir şey forumda paylaşmana değmez , kodunda %10 doğruluk payı var gerisi hata :) Kendini geliştirmeni öneriyoruz.
tebrikler böylelikle forumdan birini daha kaçırdınız. böyle yaparak bir nebze skript yazma hevesi olanları da kaçırıyorsunuz.

AntiForumGamer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kanka skript veya bir yazılım dili ögrenmek istiyosan bitane temiz bi ajanda al bildigin herşeyi yaz ögrendigin şeyleride defter dolana kadar ögrenene kadar yaz sonra hergün kalkınca 1 kez oku tamamen ögrenirsin
Kardeşim dua mı ezberliyor arkadaş , pratik yapmadan öğrenemezsin bu işleri 1 kez oku öğrenirsin nasıl bir yanlış yönlendirme?
Bir şeyi öğrendikten sonra kendi örneklerinle pratik yapacaksın ki mantığını kavra.

SeyhaNk222

Kömür Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Kardeşim dua mı ezberliyor arkadaş , pratik yapmadan öğrenemezsin bu işleri 1 kez oku öğrenirsin nasıl bir yanlış yönlendirme?
Bir şeyi öğrendikten sonra kendi örneklerin le pratik yapacaksın ki mantığını kavra.
1 kez oku demedim zaten her gün kalkınca 1 defa oku dedim ayrıca kuranda aynı mantıkla öğreniliyor örneğin adam level sistemi yapacaksa döngüleri bilmesi ve ezberlemesi şart ama sen gelip pratik yap deyip 1 tane döngüyü verirsen adama bu sefer nasıl öğrenecek

AntiForumGamer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1 kez oku demedim zaten her gün kalkınca 1 defa oku dedim ayrıca kuranda aynı mantıkla öğreniliyor örneğin adam level sistemi yapacaksa döngüleri bilmesi ve ezberlemesi şart ama sen gelip pratik yap deyip 1 tane döngüyü verirsen adama bu sefer nasıl öğrenecek
Ya arkadaşım yazılım böyle bir şey mi sanıyorsun her gün 1 kere oku ezberle oh ne güzel.
Pratik yapman öğrendiklerini uygulaman ve kendi örneklerini geliştirmen lazım ki mantığını kavrayasın neyi nerde nasıl kullanacağını bilesin , edebiyat dersi mi anlatıyorsun adama ? Yazılım dediğine pratik yapacaksın.

ZUberWol

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
5
İlk skriptine göre çok güzel olmuş tebrikler :) fakat sana önerilerim var 1. olarak hergün kendini geliştirmek için zor skriptler dene anlamadıkların için internetten skriptler bulup onların kodlarından örnekler al 2. olarak ise kod yazarken dikkat et iki nokta işareti her zaman kodun en sonuna gelir ve if else gibi komutlarda kullanılır 3. ise kolaya kaçma mesela loop 200 times wait biraz yanlış olmuş ama onun yerine şu komut daha güzel olurdu
Kod:
on chat:
    if "%message%" is "/is go":
        if {ilkadayagidis::%player%} isn't set:
            send "&2Adakit Yazmayı Unutma!" to player
            set {ilkadayagidis::%player%} to 1
bu kodu ben hemen sana göstermek için yazdım ama uygulamanı önermem çünkü her chate yazı yazıldığında kod işliyor spam yapılırsa server donabilir ve kullandığım gibi {ilkadayagidis::%player%} değişkeni sadece ilk kez adaya gittiğinde kodu çalıştırır ve sonradan değişken 1 olduğu için çalışmaz kendini bu şekilde geliştirebilirsin ben 2 aydır skript yazıyorum sende kendini geliştirebilirsin daha iyi öğrenmen dileğiyle.

iLearnPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

on join:

Merhaba, skript basit ama yeni olduğundan dolayı başarılar diliyorum...