Kendi yaptığım ikinci (2.) haritam umarım beğenirsiniz :)

DawnLadder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bundan önceki konum "Kendi yaptığım ilk haritam bir bakın derim" adlı başlıktı. Bu da 2. evim oldu. Umarım beğenirsiniz. İyi forumlar.. :)
İndirme linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Sürüm 1.10.2)
Resim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Edit: Bu arada eklemeyi unutmuşum bu evi bir mimarın yaptığı evden esinlenerek yaptım.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
orman ağaçları güzel durmamış ama yinede 2. eve göre evi iyi yapmışsın

Newhnee

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim konunu görünce kendi ilk konularım geldi aklıma,ben de aynen senin gibi başladım. İstersen anlatayım :)
Benim de ilk yapılarım kendi çapında modern mimariydi.Sonra forumdaki iyi builderlara sorarak,you tubr den örnek video izleyerek(örn. Keralis),sıkça build yapıp forumda herkese danışarak zamanla modern mimaride kendimi geliştdim.
Daha sonra zamanla farklı mimari tarzlar ilgimi çekti ve çeşitli buildler yapmaya başladım aynı şekilde bilene Danışa danisa işi kavrıyosun ama zamanla oluyor bu işler.
Sana tavsiyem kendin bir şeyler tasarlayıp sabırla uygulaman unutma her yapıda daha da gelişeceksin. :)

DawnLadder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim konunu görünce kendi ilk konularım geldi aklıma,ben de aynen senin gibi başladım. İstersen anlatayım :)
Benim de ilk yapılarım kendi çapında modern mimariydi.Sonra forumdaki iyi builderlara sorarak,you tubr den örnek video izleyerek(örn. Keralis),sıkça build yapıp forumda herkese danışarak zamanla modern mimaride kendimi geliştdim.
Daha sonra zamanla farklı mimari tarzlar ilgimi çekti ve çeşitli buildler yapmaya başladım aynı şekilde bilene Danışa danisa işi kavrıyosun ama zamanla oluyor bu işler.
Sana tavsiyem kendin bir şeyler tasarlayıp sabırla uygulaman unutma her yapıda daha da gelişeceksin. :)
Teşekkürler kardeşim güzel önerin ve yorumun için :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
1. ve 2. yapında da modern tarzında yapı yapmışsın sanırım. keralis adlı youtuber'ı izleyerek modernini geliştirebilirsin.