Kendi yaptığım minigame için plugin veya skript lazım? Yardım lütfen.

Tugberk61

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar kendim bir minigame yapıyorum. Oyunun amacı karşı takımın yününü kırmak. Command block, skript ve plugin kullanıyorum. Harita neredeyse hazır. Ama birkaç yerde takıldım. Bu sorunlarımı forumda çözebileceğimi düşünüyorum. Birinci sorunum:
Oyuncu zümrütleri, lapisleri, altınlar, elmasları, odunları kazıp köylüden eşyaları almasını sağlamak istiyorum. Shopkeepers pluginiyle bunu yaptım, fakat ben zırhları, blokları, kılıçları tek bir chest ekranında alınmasını istiyorum. Bunu internette araştırırken Azizgamin'in Steve vs Alex serisinde kullandığı kölüyü gördüm.
[/url][/IMG]

Bunun gibi bir köylüyü nasıl yapabilirim. Yardım ederseniz çok sevinirim. Map bitince videosunu youtubede paylaşacağım. Yardım eden arkadaş isterse kendisini mapin yapımcısı ilan edeceğim.
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Bu ilk forumum. Herkese iyi forumlar dilerim.

JoyEggeY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
4
CommandNPC ile yapabilirsin sanırım.
Yanlış anlamışda olabilirim.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Git EggWars eklentisi al target bloğu yün yap. Niye zorluyorsun. Market işini de Skriptle yapabilirsin eklenti kodlayamıyorsan

Lipaxs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle SKQuery yani bir çeşit Skript eklentisini kullanarak kendin bunu yapabilirsin
İlk olarak köylüye tıkladığını algılatıp Event'i iptal edersin
Sonra Aşağıdaki Kodlar Yardımıyla Kendi Market Sistemini Oluşturabilirsin.
open chest with 1 row named "&c&lMarket" to player
Yukarıdaki kod kısmında 1 olarak belirtilen değer kaç sütundan oluşacağını belirtir diğer kısımda envanter adını belirleyebilirsin.
format slot 0 of player with grass named "Eşya ismi" with lore "Eşyanın Açıklaması" to close then run "komut"
Bu Kısımda ise envantere nasıl eşya eklersin onu gösterir 0 Olan kısım envanterde hangi slotta olacağıdır ve Minecraft'ta slotlar 0'dan başlar
ardından gelen değer olan 'grass' ise hangi eşyayı Koyacağını sonraki değerler adını ve açıklamasını belirler en son olarak bu eşyaya tıkladığında çalıştıracağı komutu seçersin
Burada Kendin Yapman için Anlattım Her zaman kendi yaptığın şey daha iyidir.

EylexLive

bunu gördüğünüzde özel üyem bitmiş olacak :(
En iyi cevaplar
0
Öncelikle SKQuery yani bir çeşit Skript eklentisini kullanarak kendin bunu yapabilirsin
İlk olarak köylüye tıkladığını algılatıp Event'i iptal edersin
Sonra Aşağıdaki Kodlar Yardımıyla Kendi Market Sistemini Oluşturabilirsin.
open chest with 1 row named "&c&lMarket" to player
Yukarıdaki kod kısmında 1 olarak belirtilen değer kaç sütundan oluşacağını belirtir diğer kısımda envanter adını belirleyebilirsin.
format slot 0 of player with grass named "Eşya ismi" with lore "Eşyanın Açıklaması" to close then run "komut"
Bu Kısımda ise envantere nasıl eşya eklersin onu gösterir 0 Olan kısım envanterde hangi slotta olacağıdır ve Minecraft'ta slotlar 0'dan başlar
ardından gelen değer olan 'grass' ise hangi eşyayı Koyacağını sonraki değerler adını ve açıklamasını belirler en son olarak bu eşyaya tıkladığında çalıştıracağı komutu seçersin
Burada Kendin Yapman için Anlattım Her zaman kendi yaptığın şey daha iyidir.

SkQuery GUI neden ki :/

EylexLive

bunu gördüğünüzde özel üyem bitmiş olacak :(
En iyi cevaplar
0
yanlış hatırlamıyorsam SkQuery Desteğiyle Geliyordu
(Uzun zamandır Skript'le uğraşmadım ama eğer yanlışım varsa kusura bakmayın)
Ondan dememiştim Tuske daha gelişmiş SkQuery GUI kullanmak hata bence.

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lipaxs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ondan dememiştim Tuske daha gelişmiş SkQuery GUI kullanmak hata bence.

SM-G7105 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuske nedir nasıldır en ufak bir fikrim dahi yok ama ondada envanter oluşturma seçeneği varsa sen anlatabilirsin Arkadaşla Bana Bir faydası olur :D