Kendi Yaptığım Spawn.

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Dağlar Konusunda Tutorial Videoları İzleyebilrsin,2,nci olarak ağaclarıda elline yapmayı dene daha hoş olur,gelişmen dileğiyle.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlangıç olarak iyi. Görünüşe göre komutları iyi kullanıyorsun. Eğer Kabul Edersen Sunucumda Builder Olabilirsin. Hub Sunucusu Kuruyorum. Bu şekilde spawn yapabilen daha güzelerini de yapar diye Düşünüyorum. Eğer Builder olmak istiyorsan skypem MuzafferM54

KAYINCOTEKLEYEN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlangıç olarak iyi. Görünüşe göre komutları iyi kullanıyorsun. Eğer Kabul Edersen Sunucumda Builder Olabilirsin. Hub Sunucusu Kuruyorum. Bu şekilde spawn yapabilen daha güzelerini de yapar diye Düşünüyorum. Eğer Builder olmak istiyorsan skypem MuzafferM54
Teşekkürler yorumun için. :)

SuperNova14

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sade, dağları yükselt kale tarzı bişiler ekle veya daha güzel ekliyebilirsin ağaçlarda sade durmuş.
Ama geliştirebilirsin

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Yalnız Sana Tavsiyem Beynini 3 Boyutlu olarak Kullan Yani Birazdaha Gercekci Düsün Daglarında Hafif bir sorun Var ama Sıkıntı Yok Güzel Devam
Bu Arada Yanlıs anlama Sana Bir Hakaret Etmedim

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sade ve benim beğendim tarz bir şey olmuş, ücretsiz olarak bana hediye edebilirsen çok sevinirim. Geliştirmen konusunda hiçbir şey diyemeyeceğim çünkü kategoride aradığım tarz bir spawn. :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Aceleyle veya emek verilmeden yapılmış bir yapı (spawn).