Kendi YOUTUBE Kanalımı nasıl daha çok kişinin öğrenmesini sağlayabilirim ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki şeyi nasıl yapabilirim. Kanalımı Daha çok kişi tanısın. Daha çok kişi bilsin..

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Youtube çok değişik bir yer.Bir abiin 1000 abonesi varken,gerçekten işinin hakkını veren birinin 100 abonesi olabilir...Çekilişler yap.Arkadaşım çekiliş ile 200 abone kazandı!

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende sana reklam yapma diyorum kendini sevdir diyorum. birde soruyom değil soruyorum[DOUBLEPOST=1416215893,1416215807][/DOUBLEPOST]Mesela barış oyunda diye abiin biri bu işi yapan ondan büyük ve kaliteli oyunculara abi diyip geçiliyor sırf küçük diye izleniyor buna internet ırkçılığı veya bir insan deyimi ile prim diyebiliriz.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube çok değişik bir yer.Bir abiin 1000 abonesi varken,gerçekten işinin hakkını veren birinin 100 abonesi olabilir...Çekilişler yap.Arkadaşım çekiliş ile 200 abone kazandı!
Ne Çekilişi Yapabilirim. En az 5 Tane örnek ver. Niyetliyim. Çekilişe.[DOUBLEPOST=1416254014,1416253969][/DOUBLEPOST]işe bak. 17 tane en fazla 13dakikalık videolarım var. Abone sayısı: 10 ?[DOUBLEPOST=1416254065][/DOUBLEPOST]birde
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu kanalda hani video yukarda ve tek görünüyor. O nasıl yapılıyo ? girince direk yukarda gösteriyor.[DOUBLEPOST=1416254133][/DOUBLEPOST]
Kendi tarzın olmalı çekerken başka birini taklit etme sakın
Taklit Yapmam. Özel bir başlangıcım var. yine benziyor. Ama Aynısı değil. Değişiği.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
k
Bende sana reklam yapma diyorum kendini sevdir diyorum. birde soruyom değil soruyorum[DOUBLEPOST=1416215893,1416215807][/DOUBLEPOST]Mesela barış oyunda diye abiin biri bu işi yapan ondan büyük ve kaliteli oyunculara ***** diyip geçiliyor sırf küçük diye izleniyor buna internet ırkçılığı veya bir insan deyimi ile prim diyebiliriz.
analın linkini atsana bnm öle bir yotube kanalım vardıda :D