kendim bir minigames hazırladım oyun bitince o bölgenin resetlenmeisini istiyorum

TheAvc31

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kendim bir minigames hazırladım oyun bitince o bölgenin resetlenmeisini istiyorum yani duvarları kırıyolar y a oyun bitince o duvarlar tekrar oluşacak

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Aha aklıma bir fikir geldi ! RegenBlock gibi pluginler kullanarak bu işi çözebilirsin. ne kadar zekiyim ya :D :D :D

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
iyi güzelde ona daika koyuyosun yenilenmesi için nerden bilecez oyun ne zmaan bitcek 5 dk mı 10 dk mı 15 dk mı :D skywarsları nasıl resliyoalr acaba ya
:D dalga geçiyorum al sana plugin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(DİKKAT bu plugin dünyayı olduğu gibi resetler farklı bir dünyayı resetlemelisin. Lütfen attığım sayfayı iyice oku)

Dünyanın resetlenmesi için komut girilmesi gerektiğini biliyorsun değilmi ?

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
şu şekilde oluyor eğer minigames i kullandığın eklenti nin api si var sa yaparsın eğer sen yaptıysan eklentiyi şu şekilde yapıcaksın yanlış hatırlamıyorsam minereset in bi api si olmalı onu kullanarak yapabilirsin ya da başka bi eklenti nin api si var ise onu kullanabilirsin ve ya kendin yazabilirsin ki en sağlıklısı bu kendin şu şekilde yapabilirsin cuboid denen bi class var bukkit forumda bulabilirsin onu kullanarak minigames in haritasını seçimli ya da kayıtlı bişi yaptıysan maxX maxY maxZ ve minZ minY minZ ler var ise cuboid teki 2 loc arasındaki block ve yerlerini alma methodu var onu kullaranak yapabilirsin cuboid i veriyim hemen;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu gits te mevcut eğer biraz incelersen getblocks methodu var bi for döngüsüne koyarak önceden kaydettiğin blockları(array e kaydettiğin) geri set yaparak yüklediğinde her şey tıkırında ve yerinde olucaktır kullandığım bi class cidden güzel bi class öneririm eğer ki minigames i sen yazdıysan

TheAvc31

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
teşekkürler bir minigames plugini sayesinde dediğin gibi hallettim pluginin içinde olan birşeymiş teşekürler ilgilerinize