Kendime Ait Server Kasası Oluşturucam

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede Hiç bulaşma en az 16-32 gb ram olmalı ekran kartınında 4-8 internet hızın 15 mgbt hızda olmalı en az sisteminde harddiskin çok fazla yorulcak iyi bir soğutucu alman gerek bence bulaşma sırf bir minecraft için değmez
saçmaladın , makinalar ekran kartına ihtiyaç duymaz[DOUBLEPOST=1438177455,1438177384][/DOUBLEPOST]Ayrıca evindeki ısıyı sürekli olarak sabit tutman yani klimayı sürekli açık bırakman lazım , olası elektrik kesintilerine göre bir jeneratör ve yangın olasılığına karşı önlem alman lazım

o makine 1 yıl sende dursa rahat 50 milyar masraf yaparsın

SinceLove22

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Diabloque

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bazılarınız biraz abartmışsınız.Çevremde kendi server kasasıyla sunucu işleten insanlar tanıyorum.Bunlarda öyle çok zengin falan değiller.Onlardan yardım alıcam kurarken.

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Kardeşim Sen Bilirsin.Sonuçta Biz Seni Kötülemiyoruz Uyarıyoruz.
(Sorunun cevabı: Vip Satman Uygun Olur Bence)

Diabloque

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Az önce ilgili kişilerle interneti hızlandırmak adına görüştüm.Binaya gelen altyapı daha hızlısını kaldırmıyormuş.Kendime göre hızlı fakat server için daha fazlası gerekiyor.Oyüzden vazgeçtim şimdilik bu sevdadan.Büyük olasılık batıhosata yönelicem.Herkese iyi forumlar.
Tamam Kardeşim Sen Bilirsin.Sonuçta Biz Seni Kötülemiyoruz Uyarıyoruz.
(Sorunun cevabı: Vip Satman Uygun Olur Bence)
Saol kardeşim eyv.

Procon1337

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçmalamayı keselim.
O tarz bir sunucu istiyorsan ki istiyorsun makine barındırmaya yönel derhal, yoksa DDOS yediğinde yangın çıkartabilirler o kadar ileri gidebilir.
Ayrıca sunucu aşırı yük altındayken elektrik kesintisi birçok dosyaya kalıcı hasar verir bu yüzden en iyisi makine barındırma orada bakımı da yapılır ayrıca senin 100mblit yada 20mblit portun kesinlikle yetmez 1gbit portlu bir yerde barındır.