Kendime Nasıl Skin Yaparım

EfendiBT

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendime Yeni Bir skin yapmak istiyorum nasıl yaparım siteleri nedir...
mesela sunucuya girince ismimle skinli olmasını istiyorum

METURKAN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
nova skin me var bildiğim onun dışında google amcaya skin generator yazarak bulabilirsin vb. siteleri.

AtomMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bence mcskinsearchdan skin seç o adı mcde yap serverlarda o skinin sürümüne göre girersen gözükür:notch::notch::notch:

Mehmet421241

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:ecehver:Dostum Öncelikle Merhaba Eğer Sen Kendin Kullanıcı Adı Ve Skin İstiyorsan Minecraftın
:ecehver:Kendi Sitesinden Premium Al Orası Daha Güvenilir Ve Skin Yapma Sitesi Alta Verdim Linkini
:ecehver:Eğer Premium Alamam Diyosan 2 Yöntem Daha Var 1.MineShafter Fakat Mineshafter Kullanmayanlar Skinini Göremez
:ecehver:2.Minecraft Adları (Yani OKamilTan Gibi Nickli Kullanıcıların Skini Var O Nickle Girersen Gözükebilir Fakat :ecehver:Sen Kendi Kullanıcı Adı Ve Skin İstiyorsan Anca Minecraftan Premium Alacaksın

Minecraftın Sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skin Yapma Sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

¸.·´¯`·.¸·.>>--> [[Ender]]<---<<·.¸¸.·´¯`·.

Son düzenleme:

ÇıngıraklıNinja

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer Multiplayerde görünmesini istiyorsan ve kendi skinini yapacaksan gir minecraftın sitesine parayla al başka bi çaresi yok.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NovaSkin ile yapıp mineshafterine atabilirsin fakat bu sadece mineshafter kullananlarda gözükür.

MrHandsome

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KARDEŞ SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM PREMİUM HESABIN OLMADAN KİMSE GÖREMEZ SANA ŞAHANE BİR HABERİM VAR
60 TL PREMİUM ALMAK YERİNE 20 TL'YE HERŞEYİ DEĞİŞEN PREMİUM ALMAN MÜMKÜN SİTENİN LİNKİNİ VERİCEM
KONTÖR YA DA PAYPAL İLE ALABİLİRSİN ÇOK GÜVENLİ SKİN DEĞİŞTİREBİLİR VE PRE SERVERLERE GİREBİLİRSİN...

[NOT]: BENİM ARKADAŞIM ALDI İSTEDİĞİNİ YAPIYOR

PREMİUM SİTESİ : TARAYICIYA ''MİNECRAFTİTY'' YAZARSAN İLK SIRADA ÇIKAR