Kendimi Tanıtıyorum :d

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar ben kendimi tanıtmak için konu açmak istedim , açtım . Adım ata , yaşım 15 , minecraft hastasıyım :D. Şaka yapmayı seven birisiyim :D . Kendime ait sunucum var. Ama sadece ben kullanıyorum :D . Bukkit server kurmayı biliyorum ( Hamachili , Lan ) . Bildiğim birkaç plugin var ( imzamda görebilirsiniz ) . Ayrıca sunuculardada tecrübelerim oldu ( yine imzamda görebilirsiniz ) . İnsanlarla konuşmayı seven birisiyim . Kitap okumayı da severim hatta yazdığım hikayeler oldu ( gerek minecraft olsun , gerek başka tür olsun ) . İnsanlarla aramı iyi tutmaya çalışırım . Hemen her şeye sinirlenmem :D . İnsanlara yardımcı olmayı severim . :) Ayrıca DarkGame isimli nick'ten önceki nick'im Ata Akbulut idi. Değiştirildi :D Sunuculara DarkGame nickiyle girerim . Başka forumlarda üyeliğim yoktur adıma hesap açanlar olursa bilin ki ben değilim ayrıca benim nick'imle başka forumlarda konu açıp benim konularımdan alıntı yapıp emek hırsızlığı yapanlar olursa bilinki ben değilim. Ayrıca sunuculara girmeden önce sunucuların konulara '' Server'inize mutlaka gireceğim '' diye yazıcam böylece gerçekten benim olduğumu anlayabilirsiniz. Böylece benim adıma başka sunuculara girip sizi kandıranlar olursa ben değilimdir bu konuda emin olabilirsiniz :) . Kızıltaş sistemlerinde iyiyimdir. Pixel art'larım iyi değildir :D . Güzel yapıtlar yapmaya çalışırım. Survival'da çoğu item'in yapımını bilirim kısacası minecraft'dan iyi anlarım :D