Kendimi tanıtmak isterim

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burda eskiden beri varım belki bir kısmınız beni tanırsınız flypiggy runbros hatta belki adını unuttuğum birçok sunucudan...
İdimi bilenlerde vardır jolibo mrjohnyboy ilkers ilkerbey smokifurry ve birçoğu daha...
Neyse kendimi ünlü yapmak için çabalayan normal bir kişiyim ünlü olmak için milyonlarca değersiz kişiden ihanet yedim belkide iyi oldu ihanetler beni daha tecrübeli her hıyardan jajık olmıcanı öğretti.Bilgim hakkına gelirsek 1.2 den beri mc oynuyorum mc bilgim ve kızıltaş bilgim oldukça yüksek ayrıca unutlmamalık twitterim var :D önemli nokta.neyse sw kurma bilgim var.Plugin bilgim ve orta seviye build becerim var.Kendi kendime kazandığım yetenekler sayesinde her türlü işte çalışabiliyorum. Kendimden bahsetmeyi seven ve insan ve oyun açıklarıyla uğraşmayı severim.Diktatörlük azda olsa var :D @SerkanYasLı zaten biliyor.Benim halimi:D.olayları mantıksız veya başka bir deyişle troll tuhaf veya daha başka yollardan bakmayı severim.Arkadaşlarımın yapamadığı şey varsa tek başıma yaparım eğer benim için önemliyse hiçkimseye değdirtmem.Bu konuya nerden geldik bilmiyorum neyse. İşleri bi ucundan çekip alakasınz yere taşımayı severim.Plugin bilgin oldukça yüksek skript yazmayı bilmem işime yarayacak şekilde arkadaşlar ararım bana yardımcı olmayacak insana gerek olmadığını düşünürüm.Okumaya üşenmeyen varsa eklesin :D Şaka şaka eklemesin :D

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
OOO Ilker abi gene bizi bilgilendiren harika bir konu açmışsınız.Seni çok seviyorum.Bizi adeta bir öğreten kişi gibi öğretiyorsun.Sana sonsuz teşekkürler!

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:D diktatörlük açık yerlere vurma eminmisin :D

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:D ne diyebilecğimi bilemiyorum :D neyse msg kasma

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ciddimisin ? Kendime Bu Kadar Benzeyen Birini İlk Defa Görüyorum. Gerçekten Okurken Dedim ki Acaba Bu Konuyu Ben mi Açtım ? Veya Bu Konu Bana mı Yazıldı. Tek Farklı Noktamız Var. Ben Plugin Yazamam Skript Yazarım Sen Skript Yazamıyorsun Plugin Yazıyorsun. Gerçekten Çok Benziyoruz. Tanıştığıma Memnun Oldum Dostum İyi Forumlar.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
bana yardımcı olmayacak insana gerek olmadığını düşünürüm.
Böyle düşünmenin yanlış olduğunu düşünüyorum, bu insanları kullanmak gibi bir şey.

Son düzenleme:

ilkeroyun2

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Belki ama çok kullanıldım ve ben bunu kendimi avutmak için insanlara yardım yapıyorum artık :)

Ciddimisin ? Kendime Bu Kadar Benzeyen Birini İlk Defa Görüyorum. Gerçekten Okurken Dedim ki Acaba Bu Konuyu Ben mi Açtım ? Veya Bu Konu Bana mı Yazıldı. Tek Farklı Noktamız Var. Ben Plugin Yazamam Skript Yazarım Sen Skript Yazamıyorsun Plugin Yazıyorsun. Gerçekten Çok Benziyoruz. Tanıştığıma Memnun Oldum Dostum İyi Forumlar.
Arkadaş olmak istermisin skypen varsa :)