Kardeşin Boş Boş Konuşma Komudu Biliyorum. Yetki Vermek İstemiyorum ! Elle Yapıcaksın Dedim Sunucuda Git Az Ye Kendine İnt Al Servere Atma Suçu.
WE yetkisi olmayan Builder olabilir mi? Orta büyüklükte arena istiyorsun, acil diyorsun o kadar yeri elle mi döşeyeceğim? Ve ayrıca sıkıntı benim internette değil senin WorldGuard'ında. 2 blok öteye kurupta, diğer tarafa niye koyamıyorum. Dediğim gibi komutlarla alakan SIFIR. WorldGuardı bile beceremiyorsun. Dostum kendini haklı çıkarma haksız yere. Gerçe şimdiye kadar hiç CAHİLliğini, BİLGİSİZliğini, HATAsını kabullenen görmedim.
Bence benimle tartışma, zaten daha fazla yazıp senin o EKSİ SEVİYENE inmeyeceğim. Adında yazdığı üzre, bir HAYVAN gibi arkadaşından (tabi varsa) seni KODESe atmasını rica et. Tabi ricayı biliyorsan
Sunucunda başarılar dileyeceğim ama onca yıllık tecrübeme ve az önceki gözlemlerime dayanarak o sunucunun ilerleyip, başarılı olacağını sanmıyorum.
Son olarak şu atasözünü bırakıyorum:
Adamın iyisi iş başında belli olur. Yani "kurucu"sun ya hani ve o kadar "çok" komut biliyorsun ya, gördük sunucuda.
[Discord'da sunucudan banlamayıda yaklaşık 5-6 denemeden sonra becere bildin. Bu kadar (bir hakaret yazacam ama yorumum silinmesin diye yazmıyorum) biri olamaz. Allahım sen AKILSIZlara akıl ver.]