Yaklaşık 4 ay önce deneme amaçlı açtığım bu kanala ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim, beklettiğimi biliyorum fakat bundan sonra bu kanala gerekli özeni göstereceğim.6 Ayda Bir Video Çekmese Gideri Var![]()
Devamı Gelecek DemekkiYaklaşık 4 ay önce deneme amaçlı açtığım bu kanala ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim, beklettiğimi biliyorum fakat bundan sonra bu kanala gerekli özeni göstereceğim.Önümüzdeki 5 videoyu çok önceden çektim, kurgusunu yapıyorum
![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.hadi bakalım![]()
şu an dijital deniyorum insan çizmeyi becerebilirsem 15 liradan başlayacağım skinleri insan olarak çizmeyeKonudan sapma deyyus
Çizdiklerimi paylaşıcam üşenmezsem bir ara forumda. Ama senin kadar dijital master değilim![]()
şu an dijital deniyorum insan çizmeyi becerebilirsem 15 liradan başlayacağım skinleri insan olarak çizmeye![]()
paypal yok bir de daha tanınmadığımız için çok kişi görmüyorSat. Ben senin neden bedavaya çalıştığını soracaktım zaten.
paypal yok bir de daha tanınmadığımız için çok kişi görmüyor![]()
meajer ?Doğru. Meajerin olurumFötürüm de var gerçekten.
olDüzeltmicem sana inatMeaeaeajerin olsam nolur ?
![]()