Kendini Tanıt

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Beni tanımlamak isteyen bir kişi sadece şunu söylemeli; Zorin seksi kızları sever.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fiziğim iyi ve biraz kaslı.Yüzüm orta.Fotojenik değilim.Sesim bazen iğrenç oluyor umarım geçer :D. Yaşamak istediğim hayatla yaşadığım hayat arasında kilometrelerce fark var.
:D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fiziğim iyi ve biraz kaslı.Yüzüm orta.Fotojenik değilim.Sesim bazen iğrenç oluyor umarım geçer :D. Yaşamak istediğim hayatla yaşadığım hayat arasında kilometrelerce fark var.
:D
Bnim yüz orta bile değil bence (nedense yüzüm sadece bana kötü herkes iyi diyo ama saçmalık :D )

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Konu cenabet dolu neyseki ben öyle değilim (Dün tiny dice dungeonda boss dövüşünde 5 kere 1 attı :D)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fiziğim iyi, kaslıyım ama futbolda ufak bir omuz darbesinde yerdeyim (bilerek yere atıyorum, faul kazanıyorum; Neymara özendim) :D Megalomanlık gibi olmasın ama yakışıklı olduğumu söylerler. Fotojeniğim. Sesim normalde iyidir, hasta olunca berbat oluyor nedense :D Cenabetliğim tutunca tam tutar, mesela Sonic.EXE oyunu gibi :) Oyunun CD'si ayağıma gelmişti :) Bekarlığın sultanlık olduğunu düşünüyorum, Turabi gibi yaşarım.