YALA BENİ.... !
İkiside yaladı ıslandım ov yea

neyse giden arkadaşa
veda....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
..............................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................................................................................................................................
Ama gitmesin yaw tutun lan tutun lan onu !!!
@KebabReyiz @adenzu54 @HestiaKnife Tutmayanı ben dövecem !