Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendinizi En Yakın Gördüğünüz Dizi, Film Karakteri
Ben kendimi Noragami'den Yato'ya yakın görüyorum, hem troll, komik davranışlarından hemde ciddi tavırlarından olsa gerek kendimi ona yakın hissediyorum. Kahkaha atarak izliyordum bölümleri zaten. Peki sizin kendinizi yakın gördüğünüz karakter kim?
Ben kendimi Jon Snow'a benzetirim. Biraz ovverated bir karakter olarak gözükse de gerçekten sevdiğim bir karakter. Hiç kimsenin başaramadıklarını yapması, insanları topluluk haline getirmesi ve ikna ediciliği. Bende tamamen olmasada bu özellikleri görüyorum kendimde.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.