Kendinizi Öldürün

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
alttakine herkezin burnunda olan yeşil şeyden bi kase yanında kaşık hadi afiyet olsun :DDDDDDDDDDD asdaassdasdd

a kullanmayı unuttum
çay boğazımda kaldı öldüm

Son düzenleme:

thebaros24

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
cay icerken demi genzime kacti oksurmeye calisrken aort damarim patladi ve oldum

alttakine biberon

Ev telefonu cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biberi 10 kere yedim öldüm. :D anlayan biber10

Alttakine 16 gb ram :D

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hortlatma

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı
eşyayı kullanmayı unutmuşum :D[DOUBLEPOST=1390864763,1390864679][/DOUBLEPOST]
Biberi 10 kere yedim öldüm. :D anlayan biber10

Alttakine 16 gb ram :D

16 gb ramlık sw açtım oyuncuları evin dibine kadar geldi dövdüler öldüm

alttakine herkezin burnunda olan yeşil şeyden bi kase yanında kaşık hadi afiyet olsun :DDDDDDDDDDD asdaassdasdd

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dövün şunu ya iğrençleşmeeee

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
o kaseyi sana jöle diye yutturdum sende yedin ben o iğrençliği yaptığın için öldüm.

alttakine domates
Domates yerken o yeşil yeri varya hani orayı elimle çıkarmaya çalışırken tırnağım yerinden çıktı ağızıma girdi boğazımı makas gibi kesti 3 günde acı çeke çeke öldüm :(

Alttakine Silah veriyonum ama mermisiz

A

Asigo64

Ziyaretçi
özel Boing jetim ile giderken telefona mesaj geldi açtım baktım çok önemliydi cevap yazdım uçak arızalandı düşüyoruz dediler inanmadım ÇAKILDIM

Edit: alttakine Nokia 3310 veriyorum