djyee
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
o parayla sunucu açtum eklenti yazarken kalp kirizi geçirdim ve öldun altdakine event.setcalled (true); veriyorumLeanna Decker omzumdan ısırık aldı ve kan kaybından öldüm.
Alttakine 100 milyon euro.
o parayla sunucu açtum eklenti yazarken kalp kirizi geçirdim ve öldun altdakine event.setcalled (true); veriyorumLeanna Decker omzumdan ısırık aldı ve kan kaybından öldüm.
Alttakine 100 milyon euro.
Mojang benim oldu öldümHardallı Elmayı yiyince cennete gittim
Altakkine Mojangı veriyorum
Minecraft Yasağı Varken Galaxy S5 Aracılığı ile gönderildi
Alttakine vermemişsin :/ Ben de bir ağaç verdiğini sayıyorum.Pis Kokulu ve MC Prosu bir ayak çok uzun geliyordu . Ona bir kısaltma buldum . Ayak beni sinirden öldürdü
wulftimci abi bize misafirliğe geldi bilgisayarı açtık wulftim yok mu dedi sinirden onu öldürdüm sonra ekrana kafa attım elektrik çarptı led sıvıları aktı öldümHayvan hücresi hakkında deney yapıyordum . Yanlışlıkla dev bir şey oldu . Ve beni yedialttakine wulftimci abi
Bülen Ersoy Justin bibırı öpmeye çalışırken beni pıçakladı ve bende öldüm
Alttakine Pis Kokulu ve MC Prosu bir ayak veriyorum
Pantolonumu Giymeye Çalışıyordum Camın Önündeydim ve Cam Açıktı .
Mc Prosu Olan Ayağımın Pis Kokusu Yüzünden Kendimi Kaybedip Camdan Düştüm ve Öldüm.
Alttakina Limon Veriyorum
sen de limonla bir şey yaz o zamanBu konuda 100 yılda bir gelen bildirim senin sayende geldi
6 aydan uzun süre önce cevap yazmıştım bu konuya anılar canlandı :/ Neyse Limonu gözüme soktum. Gözüm patladı ve öldüm.sen de limonla bir şey yaz o zaman
![]()