Kendinizi Öldürün

Firzen16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Raity ne diye araştırmaya çalışırken gorgunçh garı çıktı . Camdan atladım , cam bana atladı ve öldüm.
Alttakine boru

Firzen16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FC Barcelona marşı'nın sözlerini ne olduğunu araştırmak için dışarıda birine sordum. Sonra o bana "Ne bileyim mal google niçin var?!?!?!?" dedi. Bende internette ararken gorghunch garhı çıktı. Camdan atladım cam bana atladı ve öldüm.

Alttakine Jeb

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haberlerde Suarez'in Microsoft'u satın aldığını görünce bilgisayarı kırdım. Ve aynı bilgisayar gece kafamda tekrar kırıldı, beyin kanaması geçirip öldüm.

Alttakine Messi-Neymar-Suarez'li hücum hattı

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haberlerde Suarez'in Microsoft'u satın aldığını görünce bilgisayarı kırdım. Ve aynı bilgisayar gece kafamda tekrar kırıldı, beyin kanaması geçirip öldüm.

Onlar beni top sanıp daldılar suratım dağılarak öldüm.
Alttakine 5 kağıt para.

Firzen16

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koyunu kurbanda kesmek için aldım . Ama koyunu hemen kesmek istedim. Tam keserken kuzu meee dedi ve bıçak gözüme girdi . Öldüm

Alttakine SethBling

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
SethBling e redstonelerin çok güzelde bana premium alırmısın dedim beni kesti öldüm
Alttakine Kazıkçı bakkal