Kendinizi Öldürün

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bayrağı taşırken düştüm bayrağın direği kafama girdi alttakine king chicken veriyyom

M

MUHDE

Ziyaretçi
Yedim vede ölmedim o yüzden alttakine bir şey veremiyorum oyun bozuldu dağılabilirsiniz.

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
King Chickenı beklerken (sipariş ettim) fırın patladı AVM yandı AVM nin bilbordu otobüse düştü otobüsün camları trafoya geldi trafo patlayarak evimize ulaştı ev patladı ve baz istasyonu havaya uçtu uçağa geldi uçak düştü arabama geldi

Alttakine Diş veriyorum

M

MUHDE

Ziyaretçi
King Chickenı beklerken (sipariş ettim) fırın patladı AVM yandı AVM nin bilbordu otobüse düştü otobüsün camları trafoya geldi trafo patlayarak evimize ulaştı ev patladı ve baz istasyonu havaya uçtu uçağa geldi uçak düştü arabama geldi

Alttakine Diş veriyorum
Ben mesajumu yazdım yalnuz yaney cevap vermezsin onah :(

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dişimi kırdım kan kaybından öldüm alttakine Xbox 360 1 milyon dolar ve GTA 5,SR4,Assassin's Creed 4:Black Flag,Call Of Duty Black Ops 2:Multiplayer,Battlefield 4 ve Minecraft Premium veriyom

ProJocuk77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Xbox 360 1 milyon dolar ve GTA 5,SR4,Assassin's Creed 4:Black Flag,Call Of Duty Black Ops 2:Multiplayer,Battlefield 4 ve Minecraft Premium
Bunları alınca sevinçten öldüm

Alttakine Boya veriyorum

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Xbox 360 1 milyon dolar ve GTA 5,SR4,Assassin's Creed 4:Black Flag,Call Of Duty Black Ops 2:Multiplayer,Battlefield 4 ve Minecraft Premium
Bunları alınca sevinçten öldüm

Alttakine Boya veriyorum
Evi boyayayım dedim.Yanlışlıkla gözüme sıçradı.Sonra bende çılgın gibi koşmaya başladım ayağım takıldı düştüm.Beyin kanamasından öldüm.

Alttakine hayal gücü veriyorum.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hayal gücünü enerjiye çevirip jeneratöre bağladım, jeneratör çok ısındı ve patladı.
Alttakine üstteki kişiyi öpme hakkı veriyorum.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
O hakkın bana verilip üstüne o adamın istekli olmasıyla (alınma, herhangi birisi farz et :D) oluşan mantıksızlıktan beyin ölümüm gerçekleşti.

Alttakine şunu veriyorum: :fırın:

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O hakkın bana verilip üstüne o adamın istekli olmasıyla (alınma, herhangi birisi farz et :D) oluşan mantıksızlıktan beyin ölümüm gerçekleşti.

Alttakine şunu veriyorum: :fırın:
Üstteki şahsın verdiği şey anlaşılmaz bir resim dosyası olduğundan ne yapacağımı bilmediğim için 98 kalibrelik Magnum'u ağzıma koydum ve sıktım.
Alttakine üsttekinin altındakinin altındakinin üstündekini öldürme hakkı veriyorum.

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verilen kendini öldürme hakkımı kullanarak elektrik tellerinin üzerinde dans ettim ve elektrik beni kızarttı.

Altımdakine bir adet pil veriyorum...

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabancayla türlü fanteziler yaparken babama yakalandım. Babam kafama rakı şişesi fırlattı. Bende camdan atladım ölmedim ama bakkalın gölgeliğinden geri sıçrayıp yan evin bacasına oturdum . Ve o an hayatım sona erdi :D
Alttakine bir adet makarna veriyorum (Makarnayla nasıl ölünür bakalım)