ProJocuk77
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kızla konuşurken alet kaptı ve kafama soktu
Alttakine bayrak veriyorum
Alttakine bayrak veriyorum
Ben mesajumu yazdım yalnuz yaney cevap vermezsin onahKing Chickenı beklerken (sipariş ettim) fırın patladı AVM yandı AVM nin bilbordu otobüse düştü otobüsün camları trafoya geldi trafo patlayarak evimize ulaştı ev patladı ve baz istasyonu havaya uçtu uçağa geldi uçak düştü arabama geldi
Alttakine Diş veriyorum
Kardeş Mesaj Yazmamıştın ben devam ettireyim dedimBen mesajumu yazdım yalnuz yaney cevap vermezsin onah![]()
Evi boyayayım dedim.Yanlışlıkla gözüme sıçradı.Sonra bende çılgın gibi koşmaya başladım ayağım takıldı düştüm.Beyin kanamasından öldüm.Xbox 360 1 milyon dolar ve GTA 5,SR4,Assassin's Creed 4:Black Flag,Call Of Duty Black Ops 2:Multiplayer,Battlefield 4 ve Minecraft Premium
Bunları alınca sevinçten öldüm
Alttakine Boya veriyorum
Üstteki şahsın verdiği şey anlaşılmaz bir resim dosyası olduğundan ne yapacağımı bilmediğim için 98 kalibrelik Magnum'u ağzıma koydum ve sıktım.O hakkın bana verilip üstüne o adamın istekli olmasıyla (alınma, herhangi birisi farz et) oluşan mantıksızlıktan beyin ölümüm gerçekleşti.
Alttakine şunu veriyorum:![]()
Verilen kendini öldürme hakkımı kullanarak elektrik tellerinin üzerinde dans ettim ve elektrik beni kızarttı.
Altımdakine bir adet pil veriyorum...