Kendinizi Öldürün

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
at bana çifte attı ispanya da boğa güreşine kadar uçtum boğa beni gebertti alttakine kırmzı pelerin veriom

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kırmızı pelerinle köylülere hava atıyodum sonra bi tanesi geldi pelerinimi yırttı çok sinirlendim köylüyü ddövdüm öldürdüm sonra akşam oldu iskelet g*tüme ok fırlattı ölmedim direk kaçtım ama g*tümdeki oku çıkaramadım can çekiştim sonra zombi geldi kolumu ısırdı sorna ona shoryuken yaptım gaçtım herhangi bi diyarlara gene iskelet vardı tam ok atacekken hadoken yaptım ve işini bitirdim ama g*tümdeki oktan can çekişiyodumn sonra can çekişeerek öldüm ama zombi ısırdığı için ölünce zombi oldum ama ben ölmeden önce tam yanıma yardım etmek için bi steve geliyomuş ama zombi olduğuum için dia kılıcını benim beynimi kalbimi akciğerlerimi kalın bağırsağımı kesti ölmedim ama canım çok azdı sonra M4A1le headshot attı öldüm alttakine b*k veriyom

Trotex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
B*ka taş attım suratıma çarptı bende yüzümü yıkamaya koşarken kafamı çarptım öldüm alttakine gazete veriyom

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gazeteyi okuyodum bi tane creeper resmi vardı sonra birden gerçeğe dödü sonra creeper patladı tam 1 canım kalmıştı sonra ev üzrerime yıkıldı atom bombası patladı uçak eve çarptı patladı 10bin tnt patladı 100bin creeper patladı kıyamet geldi sonrab enim cesedim aya doğru uçtu sonra zombi oldum ama nefessizlikten öldüm alttakineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee karne veriyom

Trotex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Babam karenmi gördü beni dövdü bende evden kaçarken araba çarptı oldüm alttakine kuş veriyorum

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuşlarımı severken birden bire birisi bana saldırmaya başladı yem vermediğim için bende avuçlayıp kafese koymaya çalışacaktım ayağım kardeşimin oyuncağına takıldı ve fayansa düşüp beyin kanaması geçirdim.Alttakine Polat alemdar'ı veriyorum.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
polat alemdarla çatışıyoduk bana headshot çaktı son nefesime atom bombası attım ve herkes ölür mutlu son alttakine avatarımdaki herobrine heykelini veriyom

Trotex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herobrine ile bakışırken creeper geldi patladı herobrine kayboldu benimde yarım canım vardı skelotonun okundan sıyrıldım tam kaçarkene karşıma ender abi çıktı ondanda kaçıyım derek lava düştüm ama lavın altında su vardı ölmedim bende gittim maraya rptten flesh kastım sonra onları yiyim canımı doldurdum ama zehirlenmiştim sonra qanqam herbrine geldi napak dedi bende dedimki gel creeper s*kelim o da bitane creeper kaptı barutunu aldı ve s*kmeye başladı beniğrendim vazgeçtik sonra hero bana ihanet etti lava itti bende dştüm öldüm

alttakine enderman veriyorum

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herobrine heykelini dikerkene kuş başıma pisledi bende sinirlendim heykele tekme attım ve heykel üstüme devrildi.Alttakine silgi veriyorum.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
silgiyi elime aldım öğreten silgiyi elime aldım diye beni pıçakladı alttakineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bişe vermiyom

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbişe yapmadan durma yarışması yapıyorduk bende hiçbir harekt yapmayacağımız için yemek yemedim ve öldüm.Alttakine Barcelona forması veriyorum.

Trotex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Barcelona formasını giydim messi oldum korumam beni öldürdü bende alttakine pc veriyorum hemde tam 99.99 tl ye
.:sırıtmak:

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalemle yazı yazarken gözüm kaşındı ve bende kaşınırken kalemi yanlışlıkla gözüme soktum.Alttakine loto kuponu veriyorum.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kalemi aşşağı attıım kafam patladı alttakine street fighter 4'deki Seth'i veriyom (street fighter 4 oynayan cevaplasın)

Trotex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
loto kuponunu doldurdum ama çıkmadı intahar ettim alttakine klavyeden çıkmıs esc tusu veriyorum