Kendinizi Öldürün

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benimkilerdemi?[DOUBLEPOST=1376323863,1376323758][/DOUBLEPOST]
Arkadaşım espiri yaptı peteği onun ağzına soktuum alttakine klavye veriyorm[DOUBLEPOST=1376319542,1376319479][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Asıl bunda korkunç karı çıkıyor. :D[DOUBLEPOST=1376324302][/DOUBLEPOST]Klavyeyi bilgisayara takmaya çalışırken elektrik çarptı ve USBMAN 'a dönüştüm.Halkta benden korktu ve beni öldürdü.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
mojang ofisinde notch u hackledim notch beni herobrine ye yem eti alltakine mayalı herobrine gözü veriyom

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mayalı herobrine gözüyle iksir yapıyodum sonra iksir standı patladı öldüm alttakine butter veriyom

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
butterin nooldunu bilmiodum bilgisizlikten öldüm :D
allttakine gereksiz bir adam veriyem

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yolda Gereksiz bir adam önüme geçti. Elinde bıçak vardı. Kendisine para vermemi istedi. Vermeyince kavga çıktı. Bıçağını kalbime soktu. Öldüm...

Alttakine Kunai (Bilmiyosan Bıçak de geç) veriyorum

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kunai ile erdoğanı öldüreni öldürdüler o benim kardişti bne onlara daldım onlar ağzıma sıçtı kan kustum öldüm
alttakine adifas tango 12 veriyom (euro 12 topu)

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tango 12 nin ne olduğunu araştırıyodum sonra en sonunda bulmuştum tam okuyacakken arkamdan bi ninja geldi bende ona shoryuken yaptım sonra ev yıkıldı bütün ülkeler benim evime saldırmıştı bilgisayara bişi olmamıştı pcye girdim hemen minecrafta mod bir sürü mod yükledim her yeri tnt yaptım endermanlar creeperler zombielr çıkardım yanardağ çıkardım sonra pcnin camı kırdım ve o şeyler gerçek hayatada geldi ve herkes ölür alttakine bacağımı veriyom

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çöp atmaya gitmiştim. Gözüme tabuta benzeyen garip bir şey çarptı. İçini tam olarak göremiyordum ama biraz dışarı taşmış bir bacak vardı. Bu bacak benim arkadaşım Leosteon'un du. Tabutumsu şeyi açtığımda takım elbiseli büyük köpek dişleri olan beyaz suratlı bir adam bana doğru saldırdı (Vampir) . Biraz boğuştuktan sonra beni yere serdi ve kanımı içti. ÖLDÜM !!!

THE END

Alttakine Bir kaç tane Shuriken Veriyorum.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşa shuriken atıp öldürcektim yanlışlıkla tavğa fırlatım ve bfchickengamers geldi bi düğmeye bastı dünya havaya uçtu herkes öldü MUTLU SON alttakine 10000 tane böcek veriyom

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
shurikenle artistik hareketler yaparken biri gözüme girdi.Ambulans çağırdık.Ambulans yolda giderken kaza yaptı ve diğer gözümede cam parçası girdi iki gözümde kör oldu ama ölmedim.Kör olduğum için ortalıkta salak salak dolaşıyordumki bana bir araba çarptı ve bacağım kırıldı.Kırılan bacağımı sargı beziyle sardım ve yardım istedim.Beni birisi arabasına alıp hastaneye götürdü.Hastanede boş oda yoktu.Beni Hakkari'deki bir hastaneye götürmek için helikoptere bindirdiler.Helikopter yolda düştü ve bir gökdelenin tepesine uçtum.Gökdelenin çatısındaki kapıyı açtım ve inmeye başladım.İnereken ayağım kaydı ve merdivenden yuvarlanıp öldüm.Aşağıdakine bir çift çorap veriyorum.[DOUBLEPOST=1376404535,1376404490][/DOUBLEPOST]Alttakine bir çift çorap veriyorum.