Kendinizi Öldürün

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
premium hesbın şifresini unuttum ve şifreyi değiştirmeyi bilmeyincede gidip kendimi öldürdüm.Alttakine bir çekirdeksiz üzüm veriyorum.(sadece 1 tane)

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
üzümü aldım bütün gezegenler patladı öldüm alttakine amnesiadaki canavarı veriyom

mc42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru düzgün yaz şu hikayeyi
üzümü aldım bütün gezegenler patladı öldüm alttakine amnesiadaki canavarı veriyom
[DOUBLEPOST=1376406976,1376406864][/DOUBLEPOST]Üzümü yemeye başladım ama üzüme USGDO vermişler.(Ultra Süper Genetiği Değiştirilmiş Organik)Onu yiyince bir atom bombasına dönüşütm ve çocuğun biri beni yolda bulup oynamaya başladı ve oynarken yanlışlıkşa beni patlattı.Herkes öldü.Alttakine bir adet uçan balon veriyorum.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
uçan balonu aldımıştım sonra yanlışlıkla havalara gitti ben o balonu çok seviyordum her zaman uçağa bindim aradım aradım bulamadım en sonunda balonu buldam uçaktan atladım balonu yakalayamadım aşşağı düştüm alttakine amnesiadaki canavarı veriyom

AlPacinoFan

Taş Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
amnesia canavarıyla arkadaş oldum.ama beni sattı slender ormanına attı.8 kağıdı buldum.ama slender beni öldürdü.alttakine Max Payne Olma Gücü Veriyorum

YunusGenc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Max payne gücümle hava atarken bıçakla koşuyodum koşarken ayagım kaydı bıçak gözüme girdi
Alttaki kişiye şirinler köyünü veriyorum :D

CrawLin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Doğukan(15) Şirinler Köyü'ndeki Şirinleri göremediğinden kendini ağaca astı.
Alttakine Kan benim damar benim deki çocuğu veriyom :DA:D:SAD

Okankaraka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yolda bulduğum katana yı kız arkadaşıma hediye olarak verdim,kız arkadaşım hediyeyi beğenmedi ve beni doğrayarak öldürdü :( (Alttaki kişiye doğranmış parçalarımı veriyorum :D)

YunusGenc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğranmış parçaları yere attım sonra sizle dövüşcez derken elimde bıçak vardı onlara dogru kosarken ayagım onlara takıldı bıçak gözüme girdi
Alltaki kisi Dügün salonu :D

CFGentleman

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Elimde beyzbol sopası vardı ayağım kalem kutuya takıldı düştüm beyzbol sopasım karmına girdi Altakine Gta gücü veriyorum

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
gta gücüyle bütün insanları helikopterleri patladıyodum sonra tank ordusu geldi bi bomba attılar new yorka uçtam sonra uçarken superman geldi ağzıma yumruk attı newyorka uçarken geri savrularak aya uçuyordum uzaye gideceğim için nefes alamayıp öleceğimden korkuyordum sonra uzaylılar geldi beni UFO ya aldılar aldıktan sonra bana bir şey yapmadılar astronot takımıverdiler sonra dışarı çıktım aya gittim amerikanın bayrağı vardı bayrağğı yırtıp türk bayrağı asınca amerikalı astronot geldi bağırmaya başladı sonra yanıma geldi elinde dinamit vardı dinamiti yaktı patladı ikimizde öldük MUTLU SON alttakine dinamit veriyom

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir tavuk bulup dinamidi buzdolabına atıp uyudum sabah sucuk diye tavaya dinamidi atıp pişirdim tavadan alırken ipi tutuştu ısırırken patladı. Alttakine Sauron'un yüzüğünü veriyorum.

AlPacinoFan

Taş Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Yüzüğü Yedim.Sonra Kafamı Gemi Pervanesine Soktum Kafam Parçalandı.Alttakine Beyin Yeriyom

Crack-Star

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Elimdeki beyni bir canavara taktım canavar creeper oldu patladı ve kafam parçalandı alttakine minecraft premium veriom

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium servere girdim Notch , jeb_ , Fake_Dead birlik oldu beni kesti sinirlendim bilgisayara vurdum ekran delindi elektrik çarptı adaptöre çekiçle vurdum patladı yangın çıktı yangın söndürücüyü kullanırken elimden düştü ayağıma çarptı ayağım acıyınca ayağımı kaldırdım arkaya düştüm kafamı kanepenin köşesine çarptım kafam yarıldı öldüm. Alttakine minyatür tahta gemi veriyorum.