Kendinizi Öldürün

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
minigunı su tabancası sandım ağzıma sıktım ve delik deşik oldum :D

alttakine ımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne versemm nükleer santral veriyorum :D

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
nükleer santral in panelini iyice kurcaladım ve ardından üstüne s*çdım ve nükleer santral patladı herkes zombi oldu falan falan
alttakine zımba veriom :D

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
zımbayla oynarken elimi zımbaladım çıkartmaya çalışırken elim koptu sonra koşarken kaygan zemin olduğu için düştüm sonra hala ölmedim ve orası sokaktı ve orda koşu yarışı vardı herkes üzerimden geçti sonra bide araba yarışı vardı onlar geçti en sonra üstüme uçak düştü ve öldüm :D

alttakine terröristler tarafından ele geçirilmiş uçak veriyorum :D çok kolay oldu ama neyse :D

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
o uçağın içinde parti var sandım bindim yükseldik ve teröristler beni paraşütle aşşa attılar paraşütü açtım ama kaktüsün üştüne düştüm ve kaktüs 10 metreydi dikenleri bana battı öldüm
alltakine sandık veriom

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrinedan kaçıyodum sandığa girdim sonra herobrie sandığı alıp lava attı bende içinde olduğum için öldüm :sırıtmak:

alttakineyaprak veriyorum

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaprağı aldım yanlışlıkla kendimi gıdıkladım gülmekten aşşağı düştüm öldüm alttakine el feneri veriyom

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
el feneri ile ormanda geziyodum slenderman geldi el fenerini gözüme soktu öldüm alttakine orman veriyorum

Philotheos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Philotheos, Ormanda oyun oynarken camına top attığı zalım komşu tarafından katledildi.
Alttakine bir adet Baş veriyorum.

Blackvaas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
o başı alıp kendi kafama takmaya çalışırken ana kafam koptu ve öldüm
altakine çorap veriyorum

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yna ile kendimi bakıyodum arkadan bıçaklandım öldüm alttakine kelebek veriyom

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
enderdragonlala kapışıyoduk wither geldi ikimizde öldük ve the end nether tarafından ele geçirildi alttakine uzaylı veriyom

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Uzaylılara okey oynamayı öğretirken taş çalmayı yanlış anladılar ve beni mikro modüler fizyonik atomik asdf silahıyla vurdular ve kendimi Pyroland'de buldum.