Kendinizi Öldürün

antalyalee :D

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dünyanın en güzel erkeği beni öldürdü bende uyandığımda scientist slougher housede radyasyon şeyinin üstündeydim radyasyon içine bi tane ajan soktu ve no ı day ı day diye bağırarak derimi kaybettim kemik olarak kaldım alttakine bilim adamının çektiği yere dönerek batma şeyini veriyorum

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Battım öldüm :D [Dedini anlamadim.]
Alttakine dünyanin en güzel köpeğini veriyoruım.

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çöp öğütücüyü araştirirken içine girdim :/
Aşşadiğakinme dünyanin en güzel kedisini veriyorum.

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dünyanın en güzel kedisi kafama sıçradı pençeleriyle kafamı parçaladı öldüm alttakine yılan veriyom

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ağacın üstünde topum kalmıştı alıcakken aşşada 2tane kirpi vardı topu alcakken ağacın dalı kırıldı kirpilerin üstüne düştüm kirpilerin dikeni battı ve öldüm alttakine 2 tane mehmet 5 tane shotgun 1tane kılıç 10 tane zombi veriyorum ve 1 tanede çocuk

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hepsi bana girdi öldüm :D Alttakine minecraft veriyorum.[Gerçekte vermiyom :D
]]

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftta oynarken notch dediki:bu oyun sahte dedi aldı elimden bana dava açtı hapse girdim ordaki adamlar beni öldürdü
alttakine Küfür baz haydoyu veriyorum

MountTurk

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
dead island riptide oynarken arabe sürme fantazisi ile zombileri eziyordum en son çarptım büyük zombilerden geldi 5 tane beni öldürdüler
kız zombide geldi fantazi yaptım aşşadaki kişiliğe bakkal ve 2 çikolata isteyen 1 tllik çikolataya 5 tl veren çocuk veriyorum

DiaBoy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
annemi çık kızdırdım kafama KIŞLIK terlik attı beynim yarıldı öldüm :zombi: oldum

ALTTAKİNR ZOMBİ VERİYORUM