BySemihFRKN
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Bunlar ortalama ve cimri halk değil hoş karışmalarına yapın: yerden toothsome tuzaklar çağırmak büyü dikkat, ya da sıkıyor denilen kötü afacan düşmanlar hokkabaz. Bu hayatta ve Woodland Konağı oldukça güçlü bir ödül içerdiğini göreceksiniz: Ölümsüz ve Totem. el Bu biblo ile, korku olmadan herhangi bir tehlikeden yüz olabilir. Güz ve Ölümsüz Totem ölümün kendisi uçuruma geri getirecek! Vay! Ama nasıl tüm şaşırtıcı yağma taşıyacak? Belki lama için palan! Bu asil geviş size arazi üzerinde kurşun bir kervan tren oluşturacak ve şık perdeler ile dışarı katlı edilebilir. Onlar da oldukça alıngan, ve spitballs yağmuru ile tehditlerinden kovalamak. Güzel! Ayrıca, Ew! Cewl? [Güncelleştirme! Zeki Twitter kullanıcı ADHD_orc Llamas aslında geviş olmadığını işaret! Onlar devegiller konum. En gerçek] onların envanter, ihtiyaçlarınızı karşılamak bir Shulker Box içine taşınır mal yanınızda bulundurmayı düşünmeniz gereken yeterli değilse - devrilen bile içeriğini korur özel bir göğüs. Kullanışlı! keşfetmek için daha fazla yük var! Ama cesur maceracılar, değil mi? Kendiniz için bulun! [Çift güncelleme! Keen kendi adım ile 1.11 koymak için? Neden Blockception serin halk tarafından 1.11 özelliklerini sergilemek için yapılan bu Kayıp Uygarlığı haritası yolculuğunuza, başlamaz? Bunu indirmek veya Realms!] Cheerio üzerinde oynayabilirsiniz!
Marsh
Yazılar tamamen mojangdan alınmıştır ve türkçeleştirme benim tarafımdan yapılmıştır beğendiyseniz like atıp , yorum atarsanız sevinirim .
Benim Eklediklerim ;
Son düzenleme: