edergo
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Selam gençler 
Ben eskidende böyle bir konu açmıştım ama kesi çözüm alamadım. Yeter artık bıktık heryerde aynı konu artık çözelim dimi
Şimdi Host ile ilgili yardıma ihtiyacım var.
İlk olarak nitrado:
Zamanında kullanıyordum. Tickete ilgisi var, yardımcılar, sistemleri güzel ama sunucu aldığımda 1 gün geç başlatıyorlar.
Birde slota göre fiyatlar kötü.
Sonra Spartanhost:
Ram yetmiyo abi ram..
Batıhost:
Çok memnunum ta ki ticket atana kadar... İnsan ticket attığına pişman oluyor. Acil ram istedim dün akşam ticket önem seçme yeri var ticketin önemini yüksek tuttum özellikle acil ram lazımdı. Bu akşam hala yok yardımda cevapta. 2 Ticketimi birleştirmişler bir şey konusunda yardım istemiştim adamlardan cevap karşısında şok oldum yani ne diyim...
Hostun tek avantajı uzak masaüstü ve slot.
mcprohosting:
bilmiyorum. çok merak ediyorum.
axitr:
Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum..
Ben eskidende böyle bir konu açmıştım ama kesi çözüm alamadım. Yeter artık bıktık heryerde aynı konu artık çözelim dimi
Şimdi Host ile ilgili yardıma ihtiyacım var.
İlk olarak nitrado:
Zamanında kullanıyordum. Tickete ilgisi var, yardımcılar, sistemleri güzel ama sunucu aldığımda 1 gün geç başlatıyorlar.
Birde slota göre fiyatlar kötü.
Sonra Spartanhost:
Ram yetmiyo abi ram..
Batıhost:
Çok memnunum ta ki ticket atana kadar... İnsan ticket attığına pişman oluyor. Acil ram istedim dün akşam ticket önem seçme yeri var ticketin önemini yüksek tuttum özellikle acil ram lazımdı. Bu akşam hala yok yardımda cevapta. 2 Ticketimi birleştirmişler bir şey konusunda yardım istemiştim adamlardan cevap karşısında şok oldum yani ne diyim...
Hostun tek avantajı uzak masaüstü ve slot.
mcprohosting:
axitr:
Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum..
Son düzenleme: