• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Sizce?

• McProHosting

• Nitrado

• Batohost

• AxiTr

• Spartanhost

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam gençler :D
Ben eskidende böyle bir konu açmıştım ama kesi çözüm alamadım. Yeter artık bıktık heryerde aynı konu artık çözelim dimi :D
Şimdi Host ile ilgili yardıma ihtiyacım var.
İlk olarak nitrado:
Zamanında kullanıyordum. Tickete ilgisi var, yardımcılar, sistemleri güzel ama sunucu aldığımda 1 gün geç başlatıyorlar.
Birde slota göre fiyatlar kötü.

Sonra Spartanhost:
Ram yetmiyo abi ram.. :D

Batıhost:
Çok memnunum ta ki ticket atana kadar... İnsan ticket attığına pişman oluyor. Acil ram istedim dün akşam ticket önem seçme yeri var ticketin önemini yüksek tuttum özellikle acil ram lazımdı. Bu akşam hala yok yardımda cevapta. 2 Ticketimi birleştirmişler bir şey konusunda yardım istemiştim adamlardan cevap karşısında şok oldum yani ne diyim...
Hostun tek avantajı uzak masaüstü ve slot.

mcprohosting:
bilmiyorum. çok merak ediyorum.
axitr:
bilmiyorum. çok merak ediyorum.

Önerilerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum..

Son düzenleme:

ByDrooqqeR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni piyasaya çıkan ve çabuk yükselen tabii ki @1sunucum
1sunucum sadece VDS satış yapıyor sanırsam. Yani ben VPS göremedim bilmiyorum. :D
VDS'ye karşı bi ilgisizliğim var. İlk seferinde çok güzeldi ama sonradan sıkılmaya başladım.
VPS iyidir ya. Batihost falan da iyi. Bilmiyorum çok fazla şey var aslında konuyu açan arkadaşın neyi ön planda tuttuğunu falan da yazması gerekiyordu.

edergo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum çok fazla şey var aslında konuyu açan arkadaşın neyi ön planda tuttuğunu falan da yazması gerekiyordu.
Doğru onları yazmadım unutmuştum :D
Pek ne olduklarını bilmiyorum az bilgim var o konuda hangisi daha iyiyse dedim... :D

Önemli olan hosting kalitesi bence. Batıhost iyi olsa bile ticket atmaya korkuyorum. Bir ram isteyip 3-4 günde gelmemesi ve adamların dalga geçmesi... Sırf o yüzden mcprohostinge geçtim.
@1sunucum un kalitesi nasıldır bilmiyorum.