Kesinlikle Girin!

efecan68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben serverimde group manageri ayarlıyorum sonra ayarladıgımda kullandıgım programda permler kırmızı oluyor umursamıyorum ve kaydedip serveri baslatiyorum sonra oyuna girdigimde hic bir sey yapamiyorum komutlar bana kapaniyor ne yapmam gerek bilgilendirenlerden şimdiden Allah razı olsun..

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
"permler kırmızı oluyor" u resimle anlatabilir misiniz? ve ya daha detaylı? Çünkü anladığım kadarıyla permleri kodlarken hata yapıyorsun. Ve eğer permleri groups.yml den işlemek istemezsen şu komutuda oyunun içinde kullanabilirsin.
/mangaddp group perm ama önce kendinizi owner yapmanız gerek /manuadd player owner

efecan68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak böyle tek tek yazıyorum fakat oyuna girdiğmde perm veremiyorum paneldende yapılmıyor manload yapın diye bir hata veriyor Resimler:

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
bunun kırmızı olmasının sebebi kulandığın edit programı ile oyunun anladığı öncelik sırasının sorun çıkabilecek olmasını sana belirtmektir. yani bilgisayar bu komutları sonradan girdiğin için bunları permission bölümüne ait değil kendi başlarına bir bölümmüş gibi görüyor. İstersen notepad++ ile düzenle orada daha ayrıntılı bulursun cavabı. Çözüm için yani bilgisayarın bu komutları permission bölümünün olduğunu anlaması için ilk permssiondan soonra değil permissions: dan sonra enter e basmalısınz. Ve notepad++ kullanırsanız sorun yaşamazsınız çünkü orada öncelikleri belirten çizgiler var.

efecan68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Notepad++ bu? :p Birde söyle bir problem var yapıyorum her şey tamam serveri baslatiyorum /manuadd komutunu kullanınca /manload diyor problemi çözebilirsem süper olacak cevabını bekliyorum :/

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
sen servrde /manuadd komutu girdiğinde plugin groups.yml ye bir göz atıyor ve hatayla karşılaşıyor. yani şu kırmızı yazılarla. ondan sonrada tekrar yükleyerek (komutu /manload) çözmek istiyor ama başaramıyor. çünkü yine aynı hatayla karşılaşıyor.Şimdi anladın mı? Ve bir de resmin tamamını gösterebilir misin? Öncelik değerlerine bakmam lazım.

efecan68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum sana team gibi bir programla ulasmayi denesem halledebilirmisin?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
tmm bir deneyeyim olmazsa kendi kulllandığım permleri veririm sen team ver