Keşke Kitaplar Tozlanmasa

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kitaplar mı daha iyi örnek veriyor yoksa görsel anlatım mı ? Hani kitap okunmasının tek artısı, binlerce yıldır bilgi birikimine sahip oluşu*
Kitaplar size sadece 2 boyutlu şeyler verebilir, ki çoğu kitap sadece yaratıcılığa oynayıp yazıyla anlatıyor. Bakınız etkisiz*

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ah işte aradığım türden bir arkadaş. Şimdi yazacaklarım sadece benim görüşlerim katılmayan tabi olabilir. Kitap ülkemizde pahalı ve yer kaplayan bir nesne olarak görülüyor genelde. Şimdi sanal ortama da düştüğü için biraz ucuzlayıp yer kaplaması çözüldü bu yüzden bu söylemim yavaş yavaş çürüyor. Bana göre kitap okumak hastalık ve alışkanlık arası bir şeydir. İlk başlayanlar çoğunlukla sevmez ama her gün devam ederse bir alışkanlık kazanır. Alışkanlık kazanan zamanla hasta olmaya başlar kitap hastası okumayı bırakamaz ama kötü bir hastalık değildir bana göre getirisi götürdüğünden çok daha fazladır.
birçok kişi görsel değil demiş onların görüşü saygı duyuyorum. Ama bana göre kitaplar daha görseldir. İzlediğimiz video, fotoğraflar genelde sınırlı bir hayal gücüne sahiptir çünkü başka bir kişinin hayal gücünün ortaya koyulmuş halidir ve onun üzerinden düşünce yürütebiliriz kitaplardan çok daha sınırlıdır yani. Kitaplarda bir sınır vardır elbet ama küçük bir sınır olanı size verir ama onu düşlemesi size kalır istediğiniz gibi hayal edebilirsiniz.
Yani demem odur ki kitaplar bana her zaman daha zevkli gelmiştir. Varsın kitaplar tozlansın tozunu alacak birileri her zaman çıkar. :)

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel yorumlarınız teşekkür ederim emeğime karşılık verip beğenenler çok teşekkür ederim.