Keşke Şimdiki Aklım Olsaydı Dediğiniz An

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin böyle bi an var mı? ben başlıyorum
1. sınıftayım okulun bitmesine az kaldı sınıfın en güzel kızı sınıfta konuşuyor bu gün bize gelsenize falan takılırız, tabisi beni çağırmadı okul bitti eve gidiyorum kızın evinin önünden geçerken baktım balkonda, belki çağırır diye söyledim ben de geleyimmi diye tamam olur gel dedi Gittim eve hemen heyecanlı heyecanlı üstümü değiştirdim koştum *bu heyecan kız için değildi :( okulda daha popüler olabilmek içindi* neden bilmiyorum kimse gelmemiş kızın da annesi evde yok dükkanda *muhteşem fırsat* ama annesi giderken kapıyı kilitlemiş arka kapıdan gir dedi gittim te arka sokağa dolaştım hangi ev oldugunu anlayamadım geri gittim kıza sordum kahverengi kapı dedi dolaştım baktım 3 tane kahverengi kapı var *biraz da utangaçtım zile basıp soramadım şu kız nerede oturuyor diye* gittim sordum bi daha işte bir iki kez daha dolaştım en son tam yete gidiyorum dedim annesi geldi kapıyı açtı içeri girdim *durun daha fırsat bitmedi* evde bir şey unutmuş aldı gitti kızla evde yanlızız televizyon falan izliyoruz *bak hele bak ne kadar geri zekalıyım* kızla 3 4 cümle falan konuştuk canım sıkıldı gidicem ben gidiyorum dedim kız ben gitmiyim diye masadaki süs meşelerden verdi lan, dur gitme bi tane daha vericem gitmessen dedi :( banane ya deyip çıktım lan ağzım yüzüm yamulaydı da çıkmayaydım :(

not: şu an aynı kız yüzüme bakmıyor evine gitsem çıkayım diye meşe verir :(

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.Sınftada çapkın olman gerekiyodu geçmiş olsun kardeşim. :D
Benim pek öyle bi anım yok aslında. :D

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ben okuldan çıktıktan sonra okul arkadaşlarımla konuşmuyorum bile :olgun:

xSoulFlyRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim basimada misafir kkizi geldi ama zaman yoktu :( az bisey elledim sadedce oda yeterdi 3. Sinifta :)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Wow etiketler çok güzel tam kendini küçük görme aleti*
Benim o zamanlar karı kızda gözüm yoktu be.
(ama sanırım 2.sınıftan beri bir kız beni seviyor. Hala da seviyor sanırım araştırmam gerek (benim sevmediğim bir kız))
Edit:ya başlık değişmiş yada ben başka okumuşum.

Son düzenleme:

Goktug14

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta 3 yıl önce başlardım.şu an oynadığım serverlerin kurulduğu zaman girerdim.