Keskin İskelet Oku Bölüm 3-

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Başlıyorum arkadaşlar...

James boş boş ormanda geziniyordu ve ''ne yapacağım ben'',''buraya nasıl geldim'' cümlelerini tekrarlıyordu.Parçalanmış arabasının yanına gitti ilginç,araba orada yoktu James bir anda paniğe kapıldı içinde nedenini bilmediği bir ürperti doğdu.James iyiden iyiye delirdiğini düşünüyordu...

Aradan 3 ay geçmişti James vahşi doğa koşullarına alışmaya başlamıştı artık mağarada yaşıyor ve avlanıyordu.James yerde bulduğu keskin taşlardan kendine bıçak benzeri bir şey yapmıştı sapı yoktu ancak kesebiliyordu.James küçük bıçağıyla odun kesmeye çalışltı ancak sandığı kadar kolay değildi bi türlü beceremiyodu sonra aklına parlak bir fikir geldi çürümüş ağaçlardan başlayacaktı James birazcık kesmeyi başardı ancak ne işine yarayacak kadar kesebilmişti nede sevinecek kadar james işin peşini bıraktı farklı şeylerle ilgileniyordu.Hava karamıştı James mağarasına dönüyordu aniden bir çıtırtı sesi çıktı James ürperdi etrafına bakında böğür kısmında bir acı hissediyordu dönüp bakdığında böğür kısmının kanadığını farketti(Belin üstü karın bölgesinin alt kısmında olan yere ''böğür'' denir) çalılığın ardında beyaz bir şey belirdi ancak ne olduğu bi türlü belli olmuyodu.James acıdan kıpırdayamıyodu bile.Çalının ardından bir patlama sesi geldi ve James'in bulundu yere kemikler fırladı James şaşırdı zorla yürüyordu ve iyice afallamaya başladı ve sonunda James yere düştü gözlerini zor açık tutuyordu kendinden geçti kendini garip hissediyordu içinde bir korku vardı birden gözleri kapandı.

Gelecek bölüm beğenileriniz sayesinde gelecek arkadaşlar acaba James kan kaybından öldümü?