KetnissPvP.nitrado.net GEL SINIRSIZ PVP/REKLAMI İYİ OLANA REHBER

Volkaneker

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

1vs1/FFA sunucumuza geldiginizde çok zevk alacaksınız!
Tabii eksiklikler,hatalar olabilir.Sunucu yeni açılmıştır
!

Sunucumuzun Adı: KetnissPvP
Sunucumuzun Türü: FFA/1VS1
Sunucu Sitesi: Henüz yok
Sunucu Versionu: 1.7.X - 1.8.X
IP Adresi: KetnissPvP.nitrado.net
Ram: 2 GB
Slot: 30

Hostingimiz:
Nitrado.net

VolkanEkerYT: Kurucu
IANIX33: Kurucu
TheMertAliPvP: Admin
reymeysterio: Rehber
(Rehber reklamcı alımı vardır)

KetnissPvP.Nitrado.Net

Son düzenleme:

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucudaki antihack pek işe yarar gibi durmuyor. Sunucuda hasar verme az mı anlayamadım adama ne kadar vursam bile garip bir şekilde momentum tersine dönüyor. Harita inanılmaz küçük ve sanırsam sunucularda reklam yapılıyor. Bu sunucunun iyi yerlerde olması için önce yetkili takımını, antihilesini ve haritasını değiştirmeli.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu SS'da cabası.

Volkaneker

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki antihack pek işe yarar gibi durmuyor. Sunucuda hasar verme az mı anlayamadım adama ne kadar vursam bile garip bir şekilde momentum tersine dönüyor. Harita inanılmaz küçük ve sanırsam sunucularda reklam yapılıyor. Bu sunucunun iyi yerlerde olması için önce yetkili takımını, antihilesini ve haritasını değiştirmeli.

bu SS'da cabası.

Eleştirin için teşekkür ederim. Sunucu yeni açıldı bir anda büyümeyi tahmin etmiyoruz...!

bu SS'da cabası.

Eleştirin için teşekkür ederim. Sunucu yeni açıldı bir anda büyümeyi tahmin etmiyoruz...!

emre183183183

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Harita için zerre uğraşılmamış bide her yeri siyah yapıp tavanı da kapamıssınız iç karartıcı olmus ve sunucuda hileci adam var yani hile koruması yok oyum 3/10

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1

Ben SS attım onun cevabınıda verirseniz sevinirim. Büyümeyi düşünüyorsanız bunları yapın dedim zaten. Bu kadroyla büyüyeceğinize inanmak için hayalperest olmalısınız çünkü.