- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
satın al dediğimizde
burada 2 resim atmıştım 3000 mhz olanı seçti bilginiz olsun
Son düzenleme:
Daha önce çalıştım verilerimin hepsi silindi vs vs bir sürü sorun yaşadım. Tavsiye etmiyorum kesinlikle.Kanka keyubuda barınıyorum bir sorun yaşamadım değişkenlik gösterebilir?
Ben ne olur ne olmaz diye bu konuyu açtım. 4000 mhz almayı planlayıp diğer firmaları es geçmeyi düşünenler bu konu sayesinde fikir edinir diye düşündüm.Kanka keyubuda barınıyorum bir sorun yaşamadım değişkenlik gösterebilir?
Kanıtlarınız var mı ?Daha önce çalıştım verilerimin hepsi silindi vs vs bir sürü sorun yaşadım. Tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Merhaba, foruma daha 1 saat 19 dakika önce kayıt olmuşsunuz ve bana dolandırıcı diyorsunuz. Lütfen tavır, hitamlarınıza özen gösterin, konuyu baltamalayın. Bunun yeri burası değil. Eğer bir sorunununuz var ise kanıtlarıyla beraber bana Discord ve/veya WhatsApp üzerinden ulaşabilirseniz beraber tartışıp sorun hakkında detayları birbirimizle paylaşalım. Hatta mümkünse sorunu çözelim. WhatsApp numaram için Özel Mesaj yoluyla bana yazabilirsiniz. Discord adresim: ByNeels#1212 Bana ulaşamazsanız: Şahingöz#0600 isimli dostuma ulaşın, size yardımcı olacaktır.ya sen ötede oyna dolandırıcılığında barınamadın değil mi öbür forumlarda
Aslında düzenlemeyi unutmaları da muhtemel, Product (sipariş) ve ana görünüm kısmı farklı oluyor ve ayrı yerlerden düzenleniyor lakin yine de Keyubu'yu halen tavsiye etmiyorum.Ben ne olur ne olmaz diye bu konuyu açtım. 4000 mhz almayı planlayıp diğer firmaları es geçmeyi düşünenler bu konu sayesinde fikir edinir diye düşündüm.
bu yüzden discord üzerinden yazdım ve yukarıda verdikleri mesajı verdi bazıları dc üzerinden sormadan ve o küçük yazıları hızlıca atlamasınlar diye açtım konuyu.Aslında düzenlemeyi unutmaları da muhtemel, Product (sipariş) ve ana görünüm kısmı farklı oluyor ve ayrı yerlerden düzenleniyor lakin yine de Keyubu'yu halen tavsiye etmiyorum.
Kendileri tasarımı değiştirmeyi unutmuşlar.Ben ne olur ne olmaz diye bu konuyu açtım. 4000 mhz almayı planlayıp diğer firmaları es geçmeyi düşünenler bu konu sayesinde fikir edinir diye düşündüm.
Var lakin eskiye takılı kalıp eski konuları açmak istememekteyim.Kanıtlarınız var mı ?
O zaman lütfen üsteki yorumunuzu silin çünkü birnevi o firmanın kötü olduğunu gösteren bir yorum yapıyorsunuz ve asılsız olup olmadığını bilemiyorum bu yüzden başkaları içinde ya kanıtı yükleyin ya da yorumu silinVar lakin eskiye takılı kalıp eski konuları açmak istememekteyim.
Sevgilerimle...
Açmak istememekteysen konu hakkında yorum da yapmamalısın.Var lakin eskiye takılı kalıp eski konuları açmak istememekteyim.
Sevgilerimle...
Ne yapıp, ne yapmayacağımı size soracak değilim ki sormam da!Açmak istememekteysen konu hakkında yorum da yapmamalısın.