KogoNW
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
''KEYUBU Sorunsalı'' başlığı altında forum atan , insanların emeğine işine gelmediği için dil uzatan ByNeels isimli şahsiyetin beni nasıl dolandırdığına tanıklık edelim ; Ucuz ve tutarlı bir hosting arıyordum ve discord durumumda ''HOSTİNG ARANIYOR...'' yazmıştım. Büyük hostlar yerine küçükleri tercih etmek, bana ulaşabilmelerini sağlamak için. ByNeels isimli arkadaş gece sularında bana mesaj attı. Olay aşağıdaki gibi seyir almaya devam etti ;
Burada ortağım ile grup açtık ve yaklaşık 1 saatlik konuşmamız oldu.
Burada da beni engellemiş , discordundan da banlamış bulunmakta. Bu tür insanlara güvenmeyin. Ben bir salaklık yapıp güvendim. 50TL param yandı. Sunucu kiramı ödeyemeyeceğim bu sebeple. ByNeelsa'dan da bu saatten sonra bir şey satın alan olmaz sanırım. Bilgilendirmek istedim sizleri. Vaktinizi çaldıysam özür diliyor , Benim yaptığım hatayı yapmamanızı umuyorum ^^
Burada ortağım ile grup açtık ve yaklaşık 1 saatlik konuşmamız oldu.
Burada da beni engellemiş , discordundan da banlamış bulunmakta. Bu tür insanlara güvenmeyin. Ben bir salaklık yapıp güvendim. 50TL param yandı. Sunucu kiramı ödeyemeyeceğim bu sebeple. ByNeelsa'dan da bu saatten sonra bir şey satın alan olmaz sanırım. Bilgilendirmek istedim sizleri. Vaktinizi çaldıysam özür diliyor , Benim yaptığım hatayı yapmamanızı umuyorum ^^
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: