Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.
Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keyubu'dan Minecraft Sunucusu Aldım Fakat 2-3 Saattir Beklemede.
Öncelikle selamlar arkadaşlar, 2-3 saat önce Keyubu'dan Minecraft sunucusu aldım. Fakat 2-3 saattir beklemede takılı kalmış durumda? Bunun çözümünü söylerseniz çok mutlu olurum.
Bu arada Keyubu'da sunucuya nasıl plugin yüklüyoruz?
Öncelikle selamlar arkadaşlar, 2-3 saat önce Keyubu'dan Minecraft sunucusu aldım. Fakat 2-3 saattir beklemede takılı kalmış durumda? Bunun çözümünü söylerseniz çok mutlu olurum.
Bu arada Keyubu'da sunucuya nasıl plugin yüklüyoruz?
Aldığın sunucuyu sana 24 saatte de teslim edebilirler 48 saatte de. İllaki 2-3 saat içerisinde teslim edecekler diye bir şey yok.
Sunucuya'da filezilla gibi araçlar sayesinde plugin yükleyebilirsin. Ya da eğer windows makine sipariş ettiysen uzak masaüstü ile bağlanıp direk copy paste yöntemi ile de plugin yükleyebilirsin.
Aldığın sunucuyu sana 24 saatte de teslim edebilirler 48 saatte de. İllaki 2-3 saat içerisinde teslim edecekler diye bir şey yok.
Sunucuya'da filezilla gibi araçlar sayesinde plugin yükleyebilirsin. Ya da eğer windows makine sipariş ettiysen uzak masaüstü ile bağlanıp direk copy paste yöntemi ile de plugin yükleyebilirsin.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.