Kha'Zix | En Üst Düzey Performans (EÜDP)

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Selam millet! Bugün yeni bir seriye başlıyorum. Belli şampiyonlar için "EÜDP" yani "En Üst Düzey Performans" analizleri yapacağım. En iyi seçimleri, eşya tercihlerini ve rollerini sizlerle paylaşacağım.
Başlayalım!

Kha'Zix, tam bir suikastçı. Daha rakip sizi göremeden, siyah ekranla karşılaşıyor. Her ne kadar görünmez olabilseniz de kırılgan olduğunuzu unutmayın. Beş kişinin arasına bodozlama zıplamayın. Yok olabilirsiniz. Onun yerine tek başına gezinen rakipleri avlayın.
Önerim Kha'Zix'i orman rolünde oynamanız. Çünkü; orta koridor da oynarsanız karşısına gelecek bir menzilli büyücü size oyunu zindan edebilir. Avcıyken av olmayın!

Orman rolünde oynarken harita hakimiyeti hiçlikten gelen avcı için çok önemli. Tek başına gezen rakipleri kolay bir şekilde anlamanız için önemli yerlere totem koyun. Orman girişlerine, ejder bölgesini ve baron bölgesini totemleyin. Koridorların ortasına ve nehire totemler koyun.
Gelelim orman dönme rotasına. Kha'Zix'in yetenekleri çok fazla mana harcar. Kimler q yeteneğini tekrar tekrar basmıyor ki. İlk olarak maviden başlayın. Sonra kurtları alın. Sırada Gromp var. Gromp'un işini bitirdikten sonra baskın atmayı deneyebilirsiniz. Geride olan koridora zıplayın ve rakibin sıçrasını almaya çalışın. İlk seviyelerde sıçra almak çok önemlidir. Asla unutmayın. Sıradaki kamp Kayacıllar. Kha'Zix tek başına gezinen orman canavarlarını ve rakiplere fazladan hasar vereceği için orman kamplarındaki canavarları tek bırakın. Kayacılları mideye indirdiğimize göre kırmızı güçlendirmeyi alabilirsiniz. Kırmızı güçlendirmeyi aldıktan sonra karşı ormana göz gezdirmeye gidebilirsiniz ya da koridorlara baskın atmayı deneyebilirsiniz. İlk geri dönüşte, rakip takıma göre kırmızı, yeşil veya mavi çarpı alın. Eğer rakip takımda kaçma mekaniği olan taşıyıcılar varsa mavi çarp en uygundur. Kaçma mekaniği olmayan taşıyıcılara yahut tanklara karşı daha fazla hasar vermek için kırmızı çarpı tercih edebilirsiniz. Yeşil çarpı pek fazla önermiyorum.
Şimdi ise eşya tercihlerine geçelim.
bandicam 2017-09-10 17-41-19-800.jpg

Karşı takımda büyü hasarı veren bir şampiyon yoksa Malmortius'un Ağzı yerine Ebedi Kılıç tercih edebilirsiniz.

Yazımız burada sonlanıyor. Gelecek rehberler için beklemede kalın!

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu anda zırh deşme metasında olduğumuz için direk zırh deşme itemleri çıkın bence. Tank çıkmak pek hoş değil.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
şu anda zırh deşme metasında olduğumuz için direk zırh deşme itemleri çıkın bence. Tank çıkmak pek hoş değil.

Ben daha korunaklı olsun diye onu seçtim. Hiç tank çıkmassan Kha'Zix oynamak pek kolay olmuyor. Tristana, Diana gibi şampiyonlar Kha'Zix atlarken uzaklaştırıp, hasar verebiliyor.