1kb için uğraşmak aptallıktır, ama. Tek eventte toplanması mantıklı olurdu.Bellek tasarufu denilen bir şey var ;-;
Olabilir.Kardesim skript guzel olmus onceliklr tebrik ederim ama mesela oyuncu vip oldug7 zaman sanslarini 50 yapsan daha guzel olcak.
Doğru söylüyorsunuz.1kb için uğraşmak aptallıktır, ama. Tek eventte toplanması mantıklı olurdu.![]()
Değildir. Yeri geldiğinde anlarsınız ancak bu kadar küçük skript için benim disk tasarrufum işe yaramaz.1kb için uğraşmak aptallıktır, ama. Tek eventte toplanması mantıklı olurdu.![]()
Disk tasarrufu demek istedin galiba ._.Bellek tasarufu denilen bir şey var ;-;
Farketmez ,-, Hafıza / disk yakın şeyler ,-, :öl:Değildir. Yeri geldiğinde anlarsınız ancak bu kadar küçük skript için benim disk tasarrufum işe yaramaz.
Disk tasarrufu demek istedin galiba ._.
Farketmez ,-, Hafıza / disk yakın şeyler ,-, :öl:
800-100 satırlık skript yazdıgım da oldu, en fazla 3-4 kb yer açılır. 3-4 kb yer kimin umrunda ki?Değildir. Yeri geldiğinde anlarsınız ancak bu kadar küçük skript için benim disk tasarrufum işe yaramaz.
Disk tasarrufu demek istedin galiba ._.
3-4 kb dan çok kodun işlevi önemli. 3-4 kb yazdığın kod sunucuyu çok zorlar ancak benim yazdığım 1 kblık kod onun 2 katı işlevi gördüğü halde daha az kastırır.800-100 satırlık skript yazdıgım da oldu, en fazla 3-4 kb yer açılır. 3-4 kb yer kimin umrunda ki?