Kilitli İçerik

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi

SİZCE BU ÖZELLİĞİN BU FORUMDADA OLMASI GÜZEL OLUR MU ?

• Kullanılan toplam oy
    9
W

WitherMan

Ziyaretçi
Başka bir forumda gördüğüm bir özelliği anlatmak istiyorum : KİLİTLİ İÇERİK
Kilitli içerik kişinin forumda paylaştığı bir mesajın fotonun vb.. Beğeni ile ( başka forumlarda rap , teşekkür vb ile de olabiliyor. ) açılmasıdır. Yani kişi mesajını bir kodun arasına yazarak kilitlemiş oluyor ve bu mesajı okumak isteyenler teşekkür ederek bu mesajı görebiliyorlar ( sayfayı yenilemeniz lazım ) SİZCE BU ÖZELLİĞİN BU FORUMDADA OLMASI GÜZEL OLUR MU ? Cevaplarınızı bekliyorum :)

@craft_man Sayın adminimiz cevabınızı bekliyoruz.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi söyle bir durum varkı, forumdaki her içerik yararlı , faydalı ve mantıklı degil, nitekim sizde görüyorsunuz ki ABARTILI başlıklı konular açıyorlar , içeri bi giriyorsun abiin teki cocuk sesiyle MC videosu cekip koymus, tek yaptıgıda odun kesmek ya da ne bileyim adam " ŞAHANE BUİLD GÖRMEK İSTEYENLER İÇERİ" diye başlık açıyor , bi giriyorsun ufacık , duvarları dümdüz , maksimum 30dklık emek verilmiş şaçma sapan bir şey karşılıyor seni, şimdi diyelim sen konu başlıgına kanıp, konuya girdin, begeni attın , sonra karşında şaçma sapan bir şey -.- , ondan sonra git bide o begeniyi kaldırmakla ugras , ne geregi var buna , zaman kaybından başka bir şey degil.

Özetle : Konu zaten güzel , faydalı ve yararlı ise , konu illaki begeni alacaktır, konuyu görmek için begeni atma zorunlulugu şaçmalıktan başka bir şey degildir.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Şimdi söyle bir durum varkı, forumdaki her içerik yararlı , faydalı ve mantıklı degil, nitekim sizde görüyorsunuz ki ABARTILI başlıklı konular açıyorlar , içeri bi giriyorsun abiin teki cocuk sesiyle MC videosu cekip koymus, tek yaptıgıda odun kesmek ya da ne bileyim adam " ŞAHANE BUİLD GÖRMEK İSTEYENLER İÇERİ" diye başlık açıyor , bi giriyorsun ufacık , duvarları dümdüz , maksimum 30dklık emek verilmiş şaçma sapan bir şey karşılıyor seni, şimdi diyelim sen konu başlıgına kanıp, konuya girdin, begeni attın , sonra karşında şaçma sapan bir şey -.- , ondan sonra git bide o begeniyi kaldırmakla ugras , ne geregi var buna , zaman kaybından başka bir şey degil.

Özetle : Konu zaten güzel , faydalı ve yararlı ise , konu illaki begeni alacaktır, konuyu görmek için begeni atma zorunlulugu şaçmalıktan başka bir şey degildir.

Aynen doğru söylüyorsun. Bunlarla ben de çok karşılaştım. Forumun da zaten %50si abi.

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bencede böyle bi sistem olmalı böylece foruma üye olmadan kimse mesajları göremicek.yani korsan paylaşım yapıp emeğim var gibi şeyler diyemicek..yani millet beğeni alınca ne olcak ? egosunu tatminmi etcek özür dilerim gibi ?

Son düzenleme: