Kill Aura Veya Knockback Cözüm Varmi ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
knockback için skript ile kendi knockback sistemini yapabilirsin (ki bunu plugin bilgin varsa pluginler ile yap. Öyle daha az Lag yapar.) yapılabilir. Ben yapamayacağım ama biraz dökümentasyonu karıştırırsan bulabilirsin. (push eventi ile biraz karıştır)

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
vay canına
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

nohacks iiymis, ortalama 5 tl, yarın kredi kartına para yükleyip almalıyım bunu..Sorun çıkmazsa upload layıp paylasırım burdan.
The KillAura detection don't work in 1.8 for the moment
Fixed soon !
KillAura detect Pvp hacking player.

By buying NoHacks plugin, you accept the following therms and conditions :

• You are not permitted to redistribute this plugin in any form
    • You are not permitted to decompile or edit this plugin in any way.
    • You will not receive any refunds.
yazısı var orada görmedin mi?

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozaman jdgui ile kodlarını kopyalayıp, kendi açtığım plugine yazar, ve kendim bir plugin olustururum.Ve paylasırım.Ozamanda asıl plugini ne dağıtmıs ne editlemis olurum :)
ama o edit'in arkasında bide decompile var. Eğer ne olduğunu bilmiyorsan şöyle söyleyim. Bunu başka bir plugin olarak kullanmak gibi bir anlamı var. yani dediklerini yaparsan bu sefer compile kısmına girer :D

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Söz arastırmadım, aklımda olanlar iste, hakettiğini düsünüp yazdım..
Ve ben profesyonel java kodlayıcısıyım diye birsey dedimmi ? profilimden konularıma bak bence.Ha bilmiyor isen söyleyim, pluginin jdgui ile class ından kodları kopyalaıp olusturdugun plugine yapıstırmak bide plugin.yml vs eklemek pek zor değil emin ol, yani bunu yapmak bir developer olmak anlamına gelmez..
Ve lafı çok iyi dolandırabiliyosun, zaten kapıyorum bu hesabı hotmail değişikliği yaptığım için(zorunlu) yeni bi hesap açıyorum..
Daha fazla uzatma hani olurmu (: kes.
keşke hiç gelmesen.arkadaş başından beri haklı sen başkasının emeğini beleşe vercem demişsin sonra takla atıp lafı deişmişsin konuyu ben biliyorum sen bilmiyorsuna getirmişsin...