SalçalıEkmek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Fikir üretecegine kendin yapsan faaliyete geçirsen ? icraat olsa :/
Ben arkadaşımla optifine kullanan server kurmuştum, Optifine yüzünden oyundan attı*QuickScope Rekt* :'(Kurdum girdi *rekt* (kim sunucuya optifine kuruyor mesela??)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sunucuya optifine minimap falan kurmamalisin.Ben arkadaşımla optifine kullanan server kurmuştum, Optifine yüzünden oyundan attı*QuickScope Rekt* :'(
Zaten o olayın ardından bir daha modlu oynamaya çalışmadık, minimap yerine item frame ile map yapıyoruz :')Sunucuya optifine minimap falan kurmamalisin.
Server ile normal Minecraft clientine aynı modları kurmanan lazım demiştim adam x.ray modu kursa servere yine girer.Zaten o olayın ardından bir daha modlu oynamaya çalışmadık, minimap yerine item frame ile map yapıyoruz :')
Fakiriliğin gözü kara
Biliyorum, zaten ben de 'o bahsettiğim arkadaşımla' bir daha modlu oynamadığımı söylemiştim.Server ile normal Minecraft clientine aynı modları kurmanan lazım demiştim adam **** modu kursa servere yine girer.
Hll spr dwmBiliyorum, zaten ben de 'o bahsettiğim arkadaşımla' bir daha modlu oynamadığımı söylemiştim.
Yoksa hala başkalarıyla senin dediğin gibi yaparak oynuyoruz, raadız ^^![]()
Tm pqi oq TşkHll spr dwm
hile candır1- Tamamen saçma.
2- Sanki bunu adamlar düşünmeyecek 1.7.2 yapıp bırakacak.
Bak şu adam: https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraft-firewall-hileye-son.224492/
Kaç senedir üzerinde çalışıyo bi bitmedi ztn bitmiycek bitse bile kusursuz bir şey olmaz yine geçilir, hile candır gerisi heycandır