Kim İstemezki Kolayca Premium Olmayı İçerii

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de premium aldıktan sonra steam oyunu alırım

50 tl kasmak zor ya yaklasık olarak 30$ a denk geliyo gunde 2.70 dolardan 18 gün çalısmalısın fakat referans kasarsan iyi ben inci sözlükte paylastım 15 dolar yapar steam ime bakarım :D[DOUBLEPOST=1374352633,1374352556][/DOUBLEPOST]ayrıca 4-6 dolar yazanlar var demissinde hepsi 0.30 :D 1 dolar olsa ragzıyım :D

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler çalışmalarınızı hızlandırmak istedim ve bir site daha buldum adı probux bu sitedede aynı işlemleri yapıyosunuz ek farklı yanı yazı yerine bekliyosunuz mesele 5 saniye bekleniyo morlarda 0.001 yazıyo sarı yerde ise 30 saniye bekliyosunuz 0.01 veriyo bunların hepsini yaptıktan sonra paranı 5$ a yakın olcaktır benimki 4.95 5$ olunca paypala geçire biliyoruz bunu ise şöyle yapıcaz
yukardaki sekmeden my account a tıklayın sağ tarafta saat simgeli bir şey var altında cashout yazıyo 5 doları geçince on basın eğer kaç dolarım var diye merka ederseniz tekrar tıklayın cash outa kaç dolar oldugunu söylüyo 5 $ olması için

ve işte sitenin url si
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler çalışmalarınızı hızlandırmak istedim ve bir site daha buldum adı probux bu sitedede aynı işlemleri yapıyosunuz ek farklı yanı yazı yerine bekliyosunuz mesele 5 saniye bekleniyo morlarda 0.001 yazıyo sarı yerde ise 30 saniye bekliyosunuz 0.01 veriyo bunların hepsini yaptıktan sonra paranı 5$ a yakın olcaktır benimki 4.95 5$ olunca paypala geçire biliyoruz bunu ise şöyle yapıcaz
yukardaki sekmeden my account a tıklayın sağ tarafta saat simgeli bir şey var altında cashout yazıyo 5 doları geçince on basın eğer kaç dolarım var diye merka ederseniz tekrar tıklayın cash outa kaç dolar oldugunu söylüyo 5 $ olması için

ve işte sitenin url si

tıklama basına para veren bi site biliyosan bende bi program var insanlar otomatik olarak tıklamıs oluyo

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kaptan yazıyı dikattli okursan görürsün sonlara doğru yazdım yukarıdaki sekmeden my account a tıklıyosun sağ tarafta saat simgesi var altında cashout yazıyo 5$ ı geçince bas ona paypala geçirir.... şahsen ben daha 5$ yapamadım[DOUBLEPOST=1374385870,1374385602][/DOUBLEPOST]ortatasak o verdiğim probux da tıklayıp 5 saniye diğerlerinde 30 saniye felan beklemen gerekiyo eğer ayarlana biliyosa linkini özelden ver ben burda paylaşırım yada sen paylaşırsın

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bi Deniyelim Bakalım ...[DOUBLEPOST=1374386937,1374386169][/DOUBLEPOST]Girdimde Benm Paypalda Kredi Kartım Yokki Numara Girmeyince Olmuyo :S

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim üye olurken kredi kartı bölümüne geldiğinde hmn üstünde bi tik var onu kaldır ve devam et her şey bittiğinde senden yine kredi kartı isticek sen hesabıma git diceksin olucak bitecek yani

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BAŞKA SİTELERDE VAR LİNKİNİ VERİYİM ORALARDA DA KASARSIN
s =5$ SONRA CASHOUT YAPABİLİRSİN
=5$ SONRA CASH OUT YAPABİLİRSİN
BENİM BİLDİĞİM BUNLAR SENDE ARASTIRIP BULABİLİRSİN

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
nerdbuxda nasıl para kascaz ?[DOUBLEPOST=1374390161,1374389941][/DOUBLEPOST]Lütfen Cevap Verin :(

Regillon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynı sistemle probux la aynı sadece 5 saniye bekledikten sonra resimler çıkıyo ordan ters dönmüş resime tıkla ve bittii