Kim Jong Un'un kız kardeşine yavuklu aranıyor.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Times gazetesinde yer alan habere göre, Kuzey Kore'den Güney'e iltica eden bir vatandaş, Kim Jon-un'un 28 yaşındaki kızkardeşi için belirtilen kriterlere uyan 30 kişilik bir liste hazırladığını söyledi.

ADAYLAR YAKIŞIKLI OLMALI

Hürriyet'in haberine göre, Kim, kriter olarak koca adayların orduda görev yapmasını, parti üyesi olmasını ve ülkenin en iyi üniversitesinden mezun olmasını şart koştu. Kuzey Kore lideri Kim ayrıca, adayların yakışıklı ve en az 1.75 boyunda olmasını istedi, ancak 6 aylık çabalar sonucu bir başarı elde edilemedi.

Ben 5 cm fazlayla kaçırdım. yoksa Supreme Leader'in kız kardeşiyle evlenmek büyük onur.

twister2000

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Basvurayımda Din kriteri Falan Varmı Onlar Cogunlukla Ateist Ya Hocam Öldürmesin Simdi Damat Ayagına Bizide :)

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalan haber olma ihtimali var. Tamam Kuzey Kore'yi savunmuyorum, hatta Monarşi ve Komünizm adı altında Faşizmin var olduğunu da söylüyorum. Ama daha önce çok yalan haber çıktı. Kim Jong İl için ağlamayanın öldürülmesi, saçlarını Kim Jong Un gibi kestirmeyen erkeklerin öldürülmesi veya Kim Jong Un'un amcasını öldürmesi gibi. Bunlar yalandır. İnanmayın.

Dipnot: Bu gerçek de olabilir.