Kim olursanız olun aptal olduğunuzu düşünmeyin.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Sözü fazla uzatmadam başlıyorum... ;
Hesap makineleride işlem yapabilir. Bilgisayarlarda işlem yapabilir yazarsınız 3 beş satır kod, A şehrinden B Şehrine saatte X km giden bir aracın kaç dakikada ulaştığı değerleri girersiniz , size aradaki mesafeyi bulur hemde mili saniyeler içinde işte bu yüzden bence aptal insan yoktur aptal olduğuna inandırılan insan vardır okullarda üş beş
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sorusunu çözemedi diye salak olduğuna ikna edilmiş hayata küstürülmüş insan vardır.
Bu yüzden size tavsiyem; bir işte iyi değilsiniz o işi yapmak zorunda değilsiniz iyi olmadığınız bir işi yapamayıp kendinizi rezil ettiğinizi düşünmek ve kendinizi üzmek hiç zorunda değilsiniz her ne yapıyorsanız yani yapamıyorsanız bırakın o şeyle uğraşmayı iyi olduğunuz işi yapın eğer iyi dans edemiyorsanız sevgilinizi memnun etmek için dans etmek zorunda değilsiniz. olsun insanlar size "Ne kaba insan sevgilisini dansa bile kaldırmadı" desin hocam bırakın desinler kendinizi aptal gibi his etmenizden iyidir.
Eğer okulda başarılı değilseniz yemişim diplomasını. Okumayın abi çıkın dışarıya hayatınızı başka türlü kazanın.

Okuyana helal olsun diyecem :lol: @Uchiha_Madara @CuddlyFellow

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela nefes almayı beceremiyorsanız...
Size zorla nefes al diyen yok zaten !?!
Nefes alma.
GERİSİ RAHAT.
R.I.P

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer okulda başarılı değilseniz yemişim diplomasını. Okumayın abi çıkın dışarıya hayatınızı başka türlü kazanın.
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz güzel kardeşlerim böyle bir dünya yok. O diploma olmadan asgari maaş bile alamazsınız. Ha derseniz bana yok billgates yok bilmemne çıktıda başarılı oldu adamların bıraktıkları okullar harvard vb. okullar sizlerin bıraktığı kıytırık liseler ve üniversiteler değil. Tüm okulu bırakanların dahi ve zengin olacağı kesin değil. Siz o diploma olmadan sürünürsünüz ve bütün hayatınız yaptığınız bu hataya üzülmekle geçer. Dışarı çıkın kaç tane üniversite okuyan işsiz var üniversite dediğimde yüksek puanlılar itü'dür yıldız tekniktir vb. birçok üniversite mezunu işsiz. Sizi kimse babanızın hayrına firmaya almayacak. Okuyun eşşek gibi okuyunda ileride sürünmeyin. şu an çekin bu zamanlarda çektikleriniz ileride çekeceklerinizin yanında az kalıcaktır.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Güzel yazı yalnız,
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz güzel kardeşlerim böyle bir dünya yok. O diploma olmadan asgari maaş bile alamazsınız. Ha derseniz bana yok billgates yok bilmemne çıktıda başarılı oldu adamların bıraktıkları okullar harvard vb. okullar sizlerin bıraktığı kıytırık liseler ve üniversiteler değil. Tüm okulu bırakanların dahi ve zengin olacağı kesin değil. Siz o diploma olmadan sürünürsünüz ve bütün hayatınız yaptığınız bu hataya üzülmekle geçer. Dışarı çıkın kaç tane üniversite okuyan işsiz var üniversite dediğimde yüksek puanlılar itü'dür yıldız tekniktir vb. birçok üniversite mezunu işsiz. Sizi kimse babanızın hayrına firmaya almayacak. Okuyun eşşek gibi okuyunda ileride sürünmeyin. şu an çekin bu zamanlarda çektikleriniz ileride çekeceklerinizin yanında az kalıcaktır.
Şu konuda gerçekten yazının hatası var. Mesela benim dayımın bilgisayar zekası ileri düzeydi ama bir üniversite okumadı diye başkalarının kapılarına sipariş ettikleri eşyaları yetiştireceğim diye uğraşıyor. Oysa çok çok daha iyi yerlere gelme kapasitesi varken. Başarı için aslında doğuştan gelen yüksek bir IQ gerekmiyor. Sık biraz dişini, çalış biraz derslerine, oldu bitti. Önüne bir hedef koy motivasyonun yoksa, gerisi geliyor zaten. (Örneğin ben bir grafik tablet için kendimi yırttım bildiğin :( Ama sonuç olarak da 99,23 ile gireceğim evime. Bu kapasite herkeste var ve tek yapmanız gereken bunun için çabalamak.)

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konunun önemini unutup kendimin neden etiketli olmadığına taktım şimdi :/

Etiketler, onlar güzel varlıklar, onlar çok hoş. Bir pipi gibi.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Okumadım Pek Ama Noice Etiketler Ve Neden Bi Kaç Şey Yapamadım Diye Kendimi Aptal Diye Düşüniyim Söylermisiniz ?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel yazı yalnız,

Şu konuda gerçekten yazının hatası var. Mesela benim dayımın bilgisayar zekası ileri düzeydi ama bir üniversite okumadı diye başkalarının kapılarına sipariş ettikleri eşyaları yetiştireceğim diye uğraşıyor. Oysa çok çok daha iyi yerlere gelme kapasitesi varken. Başarı için aslında doğuştan gelen yüksek bir IQ gerekmiyor. Sık biraz dişini, çalış biraz derslerine, oldu bitti. Önüne bir hedef koy motivasyonun yoksa, gerisi geliyor zaten. (Örneğin ben bir grafik tablet için kendimi yırttım bildiğin :( Ama sonuç olarak da 99,23 ile gireceğim evime. Bu kapasite herkeste var ve tek yapmanız gereken bunun için çabalamak.)
Grafik tabletin özelliklerini söylesene :3 bende bir bakayım bursumla alırım belki.
Dipnot:Sakın sürekli notlarınızı yukarda tutmayın! Siz siz olun 85-90 arasında yapın sürekli! Sonra ailenize ''Ben bu dönem 100 getiricem takdir alıcam bana bilmem ne alın!'' derseniz yemiyo :(