Kimler hangi şehirden katılıyor / kaynaşalım

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İsim: Kerem
Kişisel Bilgiler: İşsizin tekiyim boş boş dolaşırım dışlanmaktan hiç haz etmememe rağmen bu olayı ara sıra yaşarım belli bir taraf tutmak haklı olanı savunurum günümün 2/4'ünü sıkılarak geçiririm.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alp.
17 yaşında son sınıf öğrencisiyim.
Dik başlı biriyimdir.
Sorarsan gıcık derler. :D
Zararsız bir kişiliğim var insanların arkasından atmayı tutmayı sevmem.
Kadıköy den giren arkadaşlar ile görüşebiliriz. :C

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Form

Şehir;Jupiter
İsim;Umut
Yaş;3 aylık
Kişisel Bilgiler;
3 aylığım jupiterde yaşıyorum.
Oyunlara aşığım en çokda Minecraft.İşsizliğimden Forumlarda takılıyorum
IRKIM Human/İnsan

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Jupiterde mobil şebeke çekiyormu -.-[DOUBLEPOST=1413719407,1413719230][/DOUBLEPOST]Şehir;ISTANBUL
İsim;Bertan
Yaş;16
Kişisel Bilgiler;Helin adında 4 aylık yengemiz var, enderforest adında bir projem, pati ve tommy adında iki tane kerata kedim var. Miller'ı çok severim ve küpe takmayı düşünüyorum.

[HASHTAG]#EDIT[/HASHTAG]: Yengeyle ayrıldık :'(

Son düzenleme:

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Abdullah
-17 yaşındayım.
-Bursa'da oturuyorum(Nilüfer'de Oturan varsa beraber köfte yiyebiliriz agfhgdhjf )
Kişisel Bilgiler : Hırslı ,işsiz,yanlız takılmayı seven ,sevdiğim insanlara karşı elimden gelen herşeyi sunarım , haksızlık yapılmasından nefret ederim .ukala,arsız,görmemiş kişilerden nefret ederim .
Boş zamanında neler yaparım ? : Yeni sunucum var ,6 aydır onunla uğraşıyorum .

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsim: Gürkan
Kişisel Bilgiler: Anime seyretmeyi seven biriyim. Futboldan nefret eder bazen basketbol oynarım. Kanı çok severim. İçerim de. abileri uzak mesafeden sniper-rifle ile öldürmek isterim. Nefret ederim onlardan. Genellikle ShadowGun: Deadzone, Minecraft ve S4League oynarım. Fazla oyunum yoktur çünkü tek bir oyuna odaklanmayı tercih ederim. Meyvesuyu koyarsanız önüme 2.3 saniyede o meyvesuyu wefad. Lapisli sunuculardan da nefret ederim. Hack 'em all!!! İngilizce'yi severim. Okul hayatımda İngilizce dersinde benden üstünü yoktur. Bunu neye dayanarak söylüyorum derseniz, sınavlardan 90'dan aşağıya not almadım. En sevmediğim ders ise tabiiki de Matematik. Biyoloji dersini çok severim. Döner ve kebabı çok severim nam nam nam. Yanında bi' de ayran. Oyş.
Kız arkadaşım ve KEMAL ABİM dışında sevdiğim insanlara bir şey olursa hiçbir duygu hissetmem. Dayım öldü, bak Yengem hala onu düşünüyor ama ben onu öldüğü günde düşünmeyi bıraktım. Çok fazla duygu hissetmem.
Acıyı fazla hissetmem. Doğuştan gelen bir özellik; hızlıca iyileşebiliyorum.
Diskoları severim. Diqo disqo p4rt1z4n333.
Kötülük yapmayı severim. Hele sevmediğim insanlara kötülük yapmayı severim. Ailemden gerçek kimliğimi gizliyorum yıllardır. Beni kuzu bilirler. Oysa ki ben şeytanım. Kötülüğü çok seviyorum.
Daha kendim hakkında anlatacağım çok fazla şey var ama uzatmak istemedim isteyen olursa yazabilirim. :)
İyi günler.
Adam üsenmese biyogrofisini yazacak

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Doge,yarışmaya Amerika'dan katılıyorum.Boş boş bakmayı severim .s
Şaka bir yana,
İsim: Alper
Kişisel Bilgiler: Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 Nightcore,speedcore vb.türleri hiç denemedim,denemekte istemem.Ben kulaklarımı seviyorum (@Vienicome .s) Boş zamanımda internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden bir grubum vardı (Creepypasta Türkiye R.I.P :().Zengin değilim.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Ve evet,olmazsa olmaza gelelim.ANİMATÖR VE GRAFİKERİM ! Neden büyük yazdığım hakkında en ufacık bir fikrim yok .s Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan :D).

En Sevdiğim Şarkılar (Aklıma gelenler bunlar en az 100 tane şarkı vardır çok sevdiğim :D)
Şanışer & Alef High ft. Sokrat ST - Zor
Teoman - Paramparça
Teoman - İstanbul'da Sonbahar

Aklıma gelenler bu kadar :D
By .s

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adım Doge,yarışmaya Amerika'dan katılıyorum.Boş boş bakmayı severim .s
Şaka bir yana,
İsim: Alper
Kişisel Bilgiler: Oyun oynamayı severim.Ders çalışmaktan nefret ederim ama çalışırım .s Kendini bilmiş,bencil ve egoist insanları gebertesim geliyor.Müslümanım .s Skype'tan arkadaşlarla sohbet etmeyi severim.Müzik dinlemeye aşığım <3 Nightcore,speedcore vb.türleri hiç denemedim,denemekte istemem.Ben kulaklarımı seviyorum (@Vienicome .s) Boş zamanımda internetten veya National Geographic'ten Uzay bilimi ve Arkeoloji ile ilgili belgeseller izlerim.Araştırmayı severim.Diğer 12 yaşındaki insanların aksine çok daha olgunum.Creepypasta okumayı severim.Eskiden bir grubum vardı (Creepypasta Türkiye R.İ.P :().Zengin değilim.Devlet okuluna gidiyorum.Face'de takılmayı severim ama bir süreden sonra sıkıyor bea .s Haylazım ki bu da olgunluğumu azıcık etkiliyor.Pek anime sevmem.Daha doğrusu Japonca bilmediğim için izleyemem.Mantı'yı çok severim.Hatta en sevdiğim yemek denilebilir.Ve evet,olmazsa olmaza gelelim.ANİMATÖR VE GRAFİKERİM ! Neden büyük yazdığım hakkında en ufacık bir fikrim yok .s Minecraft'ı sevmem çok sıktı oyun .s Baketbol ve futbol ile alakam yoktur (Sevmediğimden değil oynayamadığımdan :D).

En Sevdiğim Şarkılar (Aklıma gelenler bunlar en az 100 tane şarkı vardır çok sevdiğim :D)
Şanışer & Alef High ft. Sokrat ST - Zor
Teoman - Paramparça
Teoman - İstanbul'da Sonbahar

Aklıma gelenler bu kadar :D
By .s
Ne varmış yav benim şarkılarımda :(

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Mersin Yenişehirde oturan varsa beraber Cezmiistana Gidebiliriz

Minecraft Yasağı Varken Galaxy S5 Aracılığı ile gönderildi

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmim Enes, 16 yaşındayım.Malatya'da oturuyorum.
Günümün boş zamanlarının büyük çoğunluğu şarkı dinleyerek geçer.
Duman, Ahmet Kaya ve Teoman dışında pek türkçe şarkı dinlemem.Yabancı şarkılardan ise kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim.
Teknoloji ile aram iyidir fakat oyunlar için aynı şeyler geçerli değil.Zevk alarak oynadığım oyunlar Mafia 2 ve Minecraft.
Arkadaşlarıma inanılmaz bağlıyım.
Milliyim. :D (terbiyesiz kızları iyice kaşar yapar, namuslulara karışmam.)
Gamze adında bir sevgilim var.
Güzel bir okulum var ama maalesef çalışkan değilim :(

Alper_BeyEfendi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ISIM : Alper
YAS : 17
BILGILER
17 yasindayim 1.76 boyunda 92 kiloyum
HOBILER
Galatasaray liyim en sevdigm futbolcu Wesley Sneijder Ps 4 um var Fifa 15 oynamayi severm. En sevdiim muzik grubu duman en swvdigim sarkici Hadise en sevdigim yemek Patates kizartmasi ve menemen
Kocaeli Fen Lisesi de okuyorum kizlari severim (Ebba Zingmark & Megan Fox) Kahve icmeyi severim arada wolftim veya lol oynarim loldeki en sevdigim karakter katarina

GT-S5310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konu hortlamış neyse
EVRENSEL RAYANDU HAKKINDA BİLGİLER:
İSİM : DOĞUKAN
KİLO : 70
BOY : 1.85'
AMERİKAN BİRİMİ OLARAK : 6 FT 1 İN (6'1'')

Hobiler:
Profesyonel dövüş. Evet. WWE ve TNA'yı kaçırmadan izlerim çünkü ben de bir gün oralarda olacağım (!)
Kadınlar ? Bayılırım. Bir kadına emir verebilecek düzeye getirmede uzmanımdır. (Ders almak isteyenler Skype ekleyebilir)
Anime ? Hentaü yü çok severim @MUHDE saolsun.
T-Rap ? Türkçe rap dinlerim ve diss atmayı ve Freestyle yapmayı çok severim.
Paten ? Çok güzel kayarım. Patenle kayarken güzel bir Missile DropKick rakibin beynini kaybetmesini sağlayabilir.
İngilizce rap söylerim. Dinlemem

Şimdi ben bir SuperStarım :
Ring adı : Rayandu
Gerçek adı : Doğukan
Boy : 6 ft 1 in
Kilo : 175 lbs (70 KG)

Signatür hareketleri : Rayandu Punch (jumping punch(left handed)) Rayandu-Discus clothesline (360 derece diving-focused clothesline)
Bitirici hareketleri : RKO (Rayandu's Knock Out) Rayandu's attitude (Fireman's carry takeover)