Kimler nereleri kazandı?

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dün üniversite tercihleri belli oldu. Kimler nereleri kazandı?

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hastaligim nedeni ile 2 sene okula ara verdim.Benim daha çok var.Mesleklerinizde simdiden başarılar.Lise ikiden 2000 li kardeşlerimle okuyacağim simdiden onlara selamlar.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hmm...Yukarıda hangi liseye gideceğimiz yazan bir arkadaş var , bende yazayım. Dil için cağaloğlu (490) lisesini önerdiler , olmadı ya Tekirdağ fen lisesi (484) yada düşündüğüm gibi sonuçlar alırsam İstanbul Atatürk fen lisesine (493) gitmeyi planlıyorum. Hedefim konsoloslukta çalışmak veya diplomasinin başka bir bölümü olacak ve hedeflediğim puan 488-493 (500 üzerinden) arası. Bana nereyi önerirsiniz?
@Astrawar3

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hmm...Yukarıda hangi liseye gideceğimiz yazan bir arkadaş var , bende yazayım. Dil için cağaloğlu (490) lisesini önerdiler , olmadı ya Tekirdağ fen lisesi (484) yada düşündüğüm gibi sonuçlar alırsam İstanbul Atatürk fen lisesine (493) gitmeyi planlıyorum. Hedefim konsoloslukta çalışmak veya diplomasinin başka bir bölümü olacak ve hedeflediğim puan 488-493 arası. Bana nereyi önerirsiniz?
@Astrawar3
Meslek lisesine git candır <3

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
kabataş erkeğe puanın yetiyorsa git
Hmm...Yukarıda hangi liseye gideceğimiz yazan bir arkadaş var , bende yazayım. Dil için cağaloğlu (490) lisesini önerdiler , olmadı ya Tekirdağ fen lisesi (484) yada düşündüğüm gibi sonuçlar alırsam İstanbul Atatürk fen lisesine (493) gitmeyi planlıyorum. Hedefim konsoloslukta çalışmak veya diplomasinin başka bir bölümü olacak ve hedeflediğim puan 488-493 (500 üzerinden) arası. Bana nereyi önerirsiniz?
@Astrawar3

Son düzenleme: