- En iyi cevaplar
- 0
domuzadam kinezisi
yukarıdakileri yapın zombidomuzadam doğarsa olmuş demek
Aynı resmi koyup durma baktım yaw .-.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hep Diyosun Para Vermiyorum Bipsiz Sansürsüz ZorinTR Küfür Etmek Oluyor.ZorinKinezi
Skype'da benimle konuştuğunuzu hayal edin, size sürekli para ver para ver dediğimi hayal edin, birkaç gün sonra bana para verirseniz işe yaramış demektir.
Ana bacıdan başlayıp ölüleriyle bitiririm adamın ^.^Hep Diyosun Para Vermiyorum Bipsiz Sansürsüz ZorinTR Küfür Etmek Oluyor.![]()
Hergün Yaptığımız Kinezi ._.Forumkinezi
Sürekli foruma girin bağımlılık yaptıysa olmıştur
AzmaKineziHergün Yaptığımız Kinezi ._.
AnabacıkineziAna bacıdan başlayıp ölüleriyle bitiririm adamın ^.^
Biz Hep ZorinTR Birbirimizi Sövüyoz Öyle Olay Olmuyor Dostum.Anabacıkinezi
Skypede ana bacı sövün adam çağrıyı kapatıp sizi engellediyse başarılı olmuşsunuzdur.
Dünkü Olayı Bugünde Yapcan Mi Yapcaksan Para nerden bulcan be olum?AzmaKinezi
Birisiyle aşk yaptığınızı imaje edin eğer rüyanızda birisiyle aşk yapıyorsanız ve o aşk gerçekte de olduysa işe yaramış demektir ._.
-ZorinTR farkıyla!
Rümeysa benden iyi sövüyorBiz Hep ZorinTR Birbirimizi Sövüyoz Öyle Olay Olmuyor Dostum.[DOUBLEPOST=1405862613,1405862569][/DOUBLEPOST]
Dünkü Olayı Bugünde Yapcan Mi Yapcaksan Para nerden bulcan be olum?
Yapacağım ve buldum parayıBiz Hep ZorinTR Birbirimizi Sövüyoz Öyle Olay Olmuyor Dostum.[DOUBLEPOST=1405862613,1405862569][/DOUBLEPOST]
Demekki beceremiyosunuzBiz Hep ZorinTR Birbirimizi Sövüyoz Öyle Olay Olmuyor Dostum.[DOUBLEPOST=1405862613,1405862569][/DOUBLEPOST]