- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederim iyi oyunlarGörüşüne Göre Server Eğlenceli Görünüyor Hemen Deneyeceğim
Teşekkür ederim iyi oyunlarGörüşüne Göre Server Eğlenceli Görünüyor Hemen Deneyeceğim
Yapacak bir şey yok iyi sunucu ama kişi yok işte bilmiyorum bir youtuber çağırılsa iyi olacaktek kişi benim olmam üzdü
İyi yorumunuz için çok teşekkür ederimNormal bir SkyBlock , Faction sunucusu diyebilirim, umarım ilerlersiniz başarılar.
İyi oyunlar dilerim teşekkürlerSunucunun yüksek kitlelere erişeceğine eminim.
Çöp fikre sahip bir ülkede bu bir hakarettir.
Yok bizim sunucumuz farklı yani mapler sistemler felan yinede teşekkür ederimDiğer sunucular dan bir fark görmüyorum. Tek fark ip , isim ve yöneticiler.
Ama yinede başarılar.
Tamam, ulaşıyorum destek talebi açıyorumbana ulaş, farklı reklam yolları deneyelim.
Evet sistemlerimiz felan farklı yani diğer sunuculara göre"Böyle bir sunucu görülmedi" mi gerçekten![]()
Amacım karalamak değil ama 1-2 özellik ekleyip bizim sunucumuz farklı demek size de garip gelmiyor mu? Konunuz daki sunucu özellikleri okudum (ayrıyetten sunucunuza da girdim) ve hepsi nerdeyse bütün sunucular da bulunmakta.Evet sistemlerimiz felan farklı yani diğer sunuculara göre