KingCraft.rabisu.com|Rehber Alım

ReysFc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkiniz var mı (Rehber): ip: KingCraft.rabisu.com
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): ip: KingCraft.rabisu.com
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ip: KingCraft.rabisu.com
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): ip: KingCraft.rabisu.com
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): ip: KingCraft.rabisu.com
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): ip: KingCraft.rabisu.com
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): ip: KingCraft.rabisu.com
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: ip: KingCraft.rabisu.com
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ip: KingCraft.rabisu.com
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: ip: KingCraft.rabisu.com

Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.
Alımlar 4 tane düzgün yetkili bulunca bitecektir.
Her soruyu cevaplamak zorundasınız.

Dipnot: Alımları skype üzerinden kabul etmiyoruz.

Herobrine0447

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*Sunucuda yetkiniz var mı (Rehber): Şuanlık yok.
*Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Yetkili olmak isteyişim. Oyuncu tipleri(davranışları) görüp kendimi geliştirmek. Biraz da serverde skyblock faction artık ne varsa kasmak.
*xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Şuana kadar tüm ekiplerle anlaşabildim. Bu ekiple sorun çıkmayacağını umuyorum. Bir de yetkililerle nerden iletişime geçeceğiz?
*Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Komut bilgim fazla. Minecraft bilgim fazla.
*Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): HiveMC (Hack - 720 saat)
*Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır.
*Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Adam gibi oynayana problem yok, iyimserim. Küfürcülerden nefret ederim, muteyi yapıştırırım. Hack kullanları izler hackse banı atarım.(Biliyorum biraz şikayet edilince ne yaparsın'a döndü D:)
*Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet.
*Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: **ŞifreliOP sistemi. Çünkü yetkililer op veriyor onlar da yan hesaplarına op veriyorlar. SW GG oluyor. **Report sistemi.
*Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuya göz atmam lazım.

ERFER27

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkiniz var mı (Rehber): ip: KingCraft.rabisu.com
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü BU sunucu Bence YÜkselecek bir sunucu ve kullanıcı iletişimim iyi
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabi
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): İnsanlara Karşı yakın durmam ve ilgilenmem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hyr
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hyr
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): İyidir Herzaman Yardım çabasında olurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: EVEt
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Fİkrim YOk Şimdilik
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: SUnucuyu Alçaltmaya çalışanları , Küfür edenleri , Dİn Dİl Irk Ayrımı yapan oyuncuları

SönmezBaba

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda yetkiniz var mı (Rehber): dizin suncuunuzda yok ama başka suncularda var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü servere yardım etmek istiyorum ,factionı severim ve oyunculara yardım etmek güzel bir şey olduğu için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum ama galiba yanlış yazmışsınız xx falal başka bir serverde
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): adaletli olmama küfür etmemem ve saygılı olmam
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): hiç yemmedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): 1-sizin serverinizde hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): saygılı davranırım ve espiriler yapaprım oyuncuları güldürürüm ve iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet kesinlikle
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sunucunun neye ihtiyacı varsa onu yetkili birinie bildiririm ve onadan eklemesini isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: oyuncularar zarar veren veya suncuya zarar veren bir şey varsa onu silmek isterim

Sunucuda yetkiniz var mı (Rehber): dizin suncuunuzda yok ama başka suncularda var
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü servere yardım etmek istiyorum ,factionı severim ve oyunculara yardım etmek güzel bir şey olduğu için
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet düşünüyorum ama galiba yanlış yazmışsınız xx falal başka bir serverde
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): adaletli olmama küfür etmemem ve saygılı olmam
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): saygılı davranırım ve espiriler yapaprım oyuncuları güldürürüm ve iyi davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: sunucunun neye ihtiyacı varsa onu yetkili birinie bildiririm ve onadan eklemesini isterim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: oyuncularar zarar veren veya suncuya zarar veren bir şey varsa onu silmek isterim

sad

Yucel15

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet uyum sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): birisi küfür ettiği zaman karşılık vermemem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): ban yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): sorduklarina cevap veririm ve kendimi üstün görmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: daha iyi bi featherboard
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: LVL pl sini

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
xFall alımlarına sen bakıyormuşsun sanırım? Formdaki xFall yazısını silmeye bile üşenmişsiniz, adamlar xFall'a alınmış sanacak. @GameKingTr59