KingCraft Yetkili Alımları ! Bırakmıyacak kişiler arıyoruz !!!!!

Alperenalper81

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KingCraft Yetkili alımları serverimiz bir faction serveridir.Herkezin gelmesini rica ederiz serverimizdeki alımlar sırasıyla mimar,mod,reklamcı,rehber vardır.Bütün alımlar 1 tanedir Yine herkezi bekleriz.

İp:kingcraft.rabisu.com
Sürüm:1.8X

cooltext284003332832470.png

MertEfe01235

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim nick: Oguzber Eklermisin
[automerge]1524585439[/automerge]
İsim:Mer Efe
Bilgi:85
Yetki:Mod - Admin
Nick:oguzber

KararsizBey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber olabilirim
-------
kaç senedir mc oynuyorum : 5 yıldır.
3 yıldır rehberim
30dan fazla serverde normal rehber
2 serverde usta rehber oldum.
hadi eyw.

Emreb5465

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Emre
Soyadınız: Bulut
Yaşınız: 16
Discort adresiniz: Var ama bu sıralar giremiyorum sorunu düzelticeğim
Mikrofonunuz var mı: Yok
Oyun içi isminiz: EmreBabaGG
Hangi Yetkiyi istiyorsun: Pluginer veya Admin olmak isterim fakat o alımlar yoksa Mimar veya Moderator olmak isterim
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 7
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): LeftCraft - DeadNetwork - LordNetwork - GüngörCraft (9 kere kurucu oldum bütün sunucularımın ismi LeftCraft dı - sizin swde moderatorluk yaptım :))
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Ben Zaten Çok Uzun Zamandır Yetkiliyim
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü sunucularda yetkili olmaya alışığım ve yetkili olunca sunucuyu daha iyi yerlere getirebileceğimi düşünüyorum
GÜNGÖRCRAFT Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Plugin ve skript bilgim
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Bir İftira Attılar Onun Sonucunda Ban Yedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Çok Eskiden Spamdan Dolayı Mute Yemişliğim Oldu Fakat Son 1 Yıl İçersinde Hiç Mute Ve Ban Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Saygı Çerçevesi İçinde Konuşurum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Onlar İyi Anlaşmak İsterse Ve Bana Hakaret Falan Etmezse Bende Onlara Aynı Şekilde Davranırım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ben Skyblockda Başarılıyım Skybloğu çok daha iyi yerlere getireceğimi düşünüyorum
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Hiçbirşey

Saygılar...