Kinggamers 2013 - Çaylak [adv]

mert1999xxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar İlk Olarak Söyliyim Ne yaparsam yapıyım 15dk yı gecmedi kısa bile oldu ama gerçekten çok zevkli oldu

Kısa olmasının nedeni 4gb ramli bilgisayarim çöktü :((( 1gb ram netbook a minecraft yükledim ve ordan sizin için uğraşarak map hazırladım gerçekten inanılmaz kasıyor
ve bir problem daha var oyunda creative yaratıcılık olarak başlarsanız t ye basıp /gamemode 0
yazınız yoksa zevki çıkmaz ben söz verdim ve alın Zooooch89 dan KingGamers den 2013 ün ilk ADV Serisinin 1. bölümü İyi Eğlenceler !!!!!!!!!!!

İndirme:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

I3y Zooooch89 :)
Resim:
2013-01-02_21.51.56.png

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda Texture Pack kullanmayı dene gerçekten emeğinin karşılığını kat kat alırsın :) Ayrıca haritanı indirip şimdi bakıyorum :)
Ama galiba notebook ' da yaptığın için texture pack ' a zaman olmamış :)

mert1999xxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Puntono aptal arkadaşım :)) ilk olarak 2 yıldır ilk sen kötü yorum yapıyorsun ve bence yorum yapmaya senin gibi insanların hakkı yok 2 yıldır tek yorum yapan kişi sensen (kötü olarak) bence bu işte bi aptallık vardır şimdi lütfen git :)

mert1999xxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ha bide yorumlarınızı netbookta yaptım bu haritayı ona göre yaparsanız sevinirimnetbookta ne kadar kasıyor senin haberin varmı salak puntono

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İstersen hesap makinesinden yap, kötü map kötü maptır.Özür dilemek için mi yapıyorsun, biz oynayalım diye mi? Biz oynarız bizi ilgilendirmez nereden yaptığın.İyi bari normal flat harita verseydin de, "Kusura bakmayın arkadaşlar PC'mde sorun var siz dediği gibi haritayı yapın, oynayın." deseydin.Bir grup IQ'su düşük insanları toplayıp olumlu yorumlarla kendini avut benim "aptal" arkadaşım.Aptal olduğun kadar kör olmalısın ve bir de duyarsız.Eğer buraya tıklayacak olursan "Haritalar" bölümünün kurallarını göreceksin.Ya da dur sen kördün, linki bulamazdın.Sonuncu madde; "Her türlü eleştiriye açık olmalıdır." Bu yüzden konuşmak, konu açmak ya da benim görüşümü eleştirmek gibi bir hakkın yok.Buna ne diyorsun benim gereksizce vaktimi alan "salak" Mert?

İmzamdan yaptığım haritaya ulaşabilirsin ve ben değil kasarak, saniye sayarak yaptım.Kimseye de "Bakın ne ne zorluklarla yaptım hadi bana güzel olmuş diyin." demedim.

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu ok ile kapı açma kısmı çok çok hoşuma gitti . Diğer haritamda kullanicam kesinlikle :)

mert1999xxx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen Kendini ne sanıyorsun acaba sırf senin giblere inat türkiyenin en büyük inşaatına başladım bile senin gibiler ile uğraşamam
ben beni seven emeğe saygı duyan insanları severim senin gibi aşşalık varlıkları değil ha bilgisayarım geri geldi istersen
youtube channel da küçük bir canlı yayında 5 li survival kapışarak seni rezil edebilirim ama bunu yapmam senle uğraşamam
ben KingGamers 2013 te BUILDER [CPT] yım Sen Ne Misin ?
İnsanların emeğine saygısı olmayan bir budala lütfen konumdan gidermisin :)
Beni anayışla karşılayan herkeze çok teşekkürler size öyle bir map yapıcam ki 2013 ün en iyi advanture map leri arasına girecek [modlu :)]

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oh olamaz... "[CPT]" konuştu.Ne yapabilirim beni rezil edecek... Türkiye'nin en büyük yapısı ne flat mape yeni katman ekledin sanırım.Gereksiz emeğe saygı duymam ve sen ne misin? Gereksiz, fail bir buildersin.Hadi bu düşüncemi çürüt.

Observerq

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tamam sakin, tartışma yaratmayın. Herkes görüşünü söyleyebilir, beğenebilir veya beğenmeyebilir. Karışamazsınız.

Mapte ise belli başlı sorunlar var. Mesala başlarda nereden gideceğini karıştırabiliyorsun, işaretler koyabilir veya kapalı bir alan yapabilirsin. Bu tür maplerde işaret daha iyi olur bence. Gelen olarak normal bir map eline sağlık.

osmankucuk12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim oynıyamıyosunz adama yüklüyosunuz suçu dimi oynamayı bilin oynmamayı bilenlere göre server acayip güzel kardeşim helal olsun