The_Dark_Brawlers
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
adama vurduklarında armorunun adamında vurduğunda kılıcının hasarının gitmemesini istiyorumnasıl yaparız?
şimdiden teşekkürler
şimdiden teşekkürler
Sormak kötü bir şey değildir.Emredersiniz paşam.
Hazır bekleme diyince ne anlıyorsun? Minecraft da Unbreakable özelliği bile var. Fakat bunu beleşcilik yaparak elde edemezsin.
Sormak kötü bir şey değildir.
Forumun amacını bilmiyorsan şöyle açıklıyayım ;
Elde etmek istediğin bir dosyayı veya yapamadığın bir şeyi o konu ile alakalı veya bilgili insanların toplanıp çeşitli konularda bilgi alışverişi yaptığı yerden elde etme veya paylaşma platformudur.
Bu adamın bu forumdaki haklarından biride konu açarak yardım istemektir buda bi araştırma yöntemidir.Senin onu yargılamaya hakkın yok
Konuya gelecek olursak benim bildiğim tek yol kırılmazlık 1000 felan vermek![]()
Bak kurallarda bile arama yapın yazıyor.Kurallar' Alıntı:Çoğu soru daha önceden sorulmuştur. Sorununuza çözüm bulmak için önce arama yapın, eğer hala bulamadıysanız konu açmakta özgür hissedebilirsiniz. Forumu temiz tutmak için aynı konulardan tekrar tekrar açmamaya özen gösterin.
- Arama Yapın
İstediği skripti alıp son mesajı bile beğenmeden konuyu terk eden birisine böyle davranamam. Nasıl yapacağını söylesem anlayacak sanki.Sormak kötü bir şey değildir.
Forumun amacını bilmiyorsan şöyle açıklıyayım ;
Elde etmek istediğin bir dosyayı veya yapamadığın bir şeyi o konu ile alakalı veya bilgili insanların toplanıp çeşitli konularda bilgi alışverişi yaptığı yerden elde etme veya paylaşma platformudur.
Bu adamın bu forumdaki haklarından biride konu açarak yardım istemektir buda bi araştırma yöntemidir.Senin onu yargılamaya hakkın yok
Konuya gelecek olursak benim bildiğim tek yol kırılmazlık 1000 felan vermek![]()
Yaptığı terbiyesizlik ortada zaten. Şimdi anladın mı @abdullah2323 ?ara bakalım bulabilecekmisin kırılmazlık skriptini!
bilip bilmeden cevap vermek ne oluyor peki?İstediği skripti alıp son mesajı bile beğenmeden konuyu terk eden birisine böyle davranamam. Nasıl yapacağını söylesem anlayacak sanki.
"Hazır kod ver!"
Yaptığı terbiyesizlik ortada zaten. Şimdi anladın mı @abdullah2323 ?
Şu an kafamdan bile hazırladığıma göre oldukça kolay bir skript. Google'a yaz bakalım çıkıyor mu.ara bakalım bulabilecekmisin kırılmazlık skriptini!
Çok zorlamayalım. Ben böyle birine hazırcısın, araştırma yap dediğim için uyarı aldım susturuldum. Bırak konuşsun dursun.İstediği skripti alıp son mesajı bile beğenmeden konuyu terk eden birisine böyle davranamam. Nasıl yapacağını söylesem anlayacak sanki.
"Hazır kod ver!"
Yaptığı terbiyesizlik ortada zaten. Şimdi anladın mı @abdullah2323 ?